10 vnt LPG, CNG ŽEMĖLAPIS Jutiklis 5-PIN STAG PS-02 Plus ŽEMĖLAPIS Dujų Slėgio Jutiklis

€88.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ps 02, automobilių gpl, brc, k518ise, gazelle slėgio daviklis, snd žemėlapyje, žemėlapis jutiklis "toyota", cng, lpg, brc snd, fiesta dujos lpg.

modname=ckeditor STAG PS-02 PLUS Temperatūros ir Dujų Slėgio Jutiklis

Naudojamas dažniausiai AC STAG SND Autogas konversijos sistemų 12mm įleidimo angos integruota dujų slėgio jutiklis, temperatūros dujų jutiklis ir vakuuminis (4mm į/iš vamzdžio) padeda nustatyti variklio apkrova su 4-pin antspaudas kištuką.

Integruotas matavimo vienetas PS-02 PLUS užtikrina tikslius matavimo rezultatus dujų slėgio, temperatūros ir vakuuminio įsiurbimo kolektoriuje.

PS-02 PLUS yra skirtas LPG ir CNG įpurškimo sistemas, bet kokią transporto priemonę, nepaisant to, kad variklio galia, įskaitant turbokompresoriumi tie.Investicinių priemonių, dujų slėgis, vakuumą įleidimo kolektorius ir dujų temperatūros dujų keliu.PS-02 PLUS garantijas, tikslus matavimas, nepaisant to, srauto, temperatūros ir slėgio svyravimai.

PS-02 PLUS " užtikrina, kad:

• tikslius matavimus ir jokio neigiamo poveikio aplinkai temperatūros ir slėgio pokyčiai,

• išbandytas įrengimo būdas, jau yra naudojami PS-02,

• įrodyta, ir geresnės statybos, kad nėra nuotėkio ir sandarumo ir atsparumo pažeidimams.

PS-02 PLUS veikia puikiai, nepaisant to, kad dujų kokybė, vairavimo stiliaus ir transporto priemonių apkrovos.

Palyginti su ankstesne versija ( PS-02) skaičius sumažėjo komponentai, naudojami PS-02 PLUS leido modifikacija, kurios užtikrina, kad bet kokiomis sąlygomis.PS-02 PLUS yra patobulintas taip, kad jį būtų galima lengvai pakeisti PS-02 esamas sistemas.Be to, palyginti su ankstesne versija, modernus, kokybiškas ir tikslias jutiklių ir kitų elektroninių komponentų buvo naudojamas.

Privalumai PS-02 PLUS matavimo vienetai:

• sustiprinta kūno siekiant sumažinti riziką, žalos ir nuotėkių,

• suderinamumas PS-02 PLUS vietoj ankstesnės versijos, PS-02, bei konkurencingus produktus,

• sukurta LPG ir CNG įpurškimo sistemoms, visi varikliai, nepriklausomai nuo galios, įskaitant turbokompresoriumi tie.

• modernių ir aukštos kokybės jutikliai ir elektroninės dalys užtikrinti greitas ir tikslus informacijos perdavimas vadovui.

Techninė specifikacija PS-02 PLUS :

Darbinė temperatūra [C] -40 iki 125 Darbinis slėgis [bar] iki 6.75 Darbo underpressure [bar] iki 2.00 Dujų įleidimo ir išleidimo T-gabalas [mm] Ø 12 Underpressure T-gabalas [mm] Ø 4 arba Ø 5 gabaritiniai matmenys [mm] 30 x 59 x 86 Svoris [g] 45

PS-02 PLUS yra pilnai integruojamas su gerai žinoma PS-02 tiek ryšį, taip pat funkcionalumo.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai