Pritemdomi 15W E27 WiFi Smart Lemputės, LED Lempos App Veikia, Alexa, Google Asistento Valdymo Balsu Pabusti Smart naktinė lempa Lempos

€4.07

-39%

€6.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: e27 led rgbw wifi, led lemputė e27, lempa led smart, namų smart, pritemdomi led lempos e26, "google" pradinis lempos, led judesio jutiklis plug, diegiant pažangų žibintai, universalus šviesos reguliatorius, lempos xiaomi.

Produkto Informacija:

1. Naudoti APP kontroliuoti šviesos (nuskenuokite QR kodas ant pakuotės todownload nemokamai APP ) Valdymas iš bet kur: naudokite PROGRAMĄ, (suderinama su "Android" ir "iOS") ir jūs galite įjungti savo žibintai įjungti arba išjungti bet kuriuo metu ir bet kur su savo išmanųjį telefoną 2. Laiko nustatymas Laiko nustatymas: galite nustatyti savo lemputę įjungti arba išjungti automatiškai. 3. Balso kontrolė Balso Kontrolė: Veikia su "Google Assistant" ir "Amazon", Alexa. 4. Pritemdomi, tinka bet kokio apšvietimo sąlygomis Šviesos srautą galima reguliuoti: ryškumą lemputė gali būti koreguojami pagal save, kad tiktų jūsų nuotaikos.ji gali būti pakoreguota forma 30-1350lumens. 5. Energijos veiksmingą Šilta šviesa: šilta balta šviesa, 2700K , pridėti šilumą į jūsų namus Balta šviesa: ryški balta šviesa, 5700K , pareikšti šviesus, į jūsų namus 6. Lengva įdiegti, ne stebulės reikia Lengva įdiegti: E27 varžtas bazė gali būti lengvai įdiegtas skirtingas lemputes, pavyzdžiui, stalo lempos, šviestuvai ir kt.

Recautions:

1. Jei pirmasis ryšį su lemputė yra nesėkmingas, Prašome patvirtinkite, kad "wifi" signalą juosta yra 2,4 G, ir kuo arčiau prietaiso.Bandykite dar kartą. 2. Būtinai išjunkite prieš įdėdami ar išimdami iš lempos lempos laikiklį. 3. Neišimkite lempos iš karto po naudojimo.Leisti lemputė atvėsti iki kambario temperatūros prieš jį pašalinti. 4. Gali būti naudojamas lauke, tačiau įsitikinkite, kad metalo galva bus ne sušlapti lietuje.

LED Lustas Modelis 2835
Šviesos Srautas 1000 - 1999 Liumenų
Formos Pasaulyje
charakteristika 3 Suderinama su "Google" padėjėjai ir Alexa
charakteristika 1 "Smart LED lemputės
Įtampa 86-265V
LED Lustas gamintojas Epistar
Programos 3 "WiFi" ryšys, balso asistentas, balso kontrolės, mobiliųjų telefonų kontrolės,
Galios Tolerancija 3%
Pagrindo Tipas E27
Vidutinė trukmė (val.) 5000H
Elemento Tipas LED Lemputės
charakteristika 2 WiFi kontroliuojamos lemputės
Taikymas 1 Vidaus apšvietimas, miegamojo, lemputės, apšvietimo lemputę, virtuvės apšvietimas
Bazės E27(Vidutinio spiralė)
charakteristika 4 WiFi lemputės(Q)
Paraiškos 2 Protingo namo, gyvenimo apšvietimas, laiko kontrolės.
Ilgis 130mm
Led Lemputės Tipas Bubble Ball Lemputė
Prekės Pavadinimas Rayh
Sertifikavimo ROHS
W 15W
Spalvos Temperatūra šaltai balta(5700k), šiltai balta(2700k).
Proga Gyvenamasis Kambarys
Spindulio Kampas(°) 270°

Panašūs produktai