LELLKI Zigbee 3.0 Lizdas Smart ES Baltas Belaidis Valdymo Jungikliai Laikmatis Plug (10A Dirba su Zigbee Atspalvis SmartThings Echo plius 10A

€11.74

-39%

€19.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smart zigbee, es zigbee plug, pereiti zigbee, zigbee lizdas ce, butt plug, embedded smart lizdo, lėlės tapatybės v, lizdas smart wifi, tuya zigbee, aqara.

Pagrindinės Funkcijos

Pastaba!Suderinamas ZigBee koncentratorius reikalingas! Suderinamas ZigBee hub reikia kontroliuoti šį kištuką.Pora savo prijunkite prie suderinamo ZigBee centru, tokių kaip Hue Centru, SmartThings ir "Amazon" Aidas Plius".ZigBee Smart Plug yra paprasta naudoti ir lengva prijungti prie suderinamo " smart hub.Paleisti savo namuose, savo tvarkaraštį automatizuoti smulkių prietaisų ir lempas naudojate kiekvieną dieną ir juos kontroliuoti per savo išmanųjį telefoną ar tabletę.Sukurti grafikus ir automations paversti savo prietaisai, įjungti ir išjungti, kai jums reikia.Su šiuo smart lizdą ir ZigBee tiltas, galite : 1, Kontroliuoti šviesos ar kitų prietaisų per Hue App " on/off, Alexa arba SmartThings programėlę iš bet kur. 2, Parama "Amazon" Echo plius balsu. 3, Apsaugoti savo namus su namų automatikos užduotis per šventes. 4, Paramos scena valdymo, jūs galite kontroliuoti grupės prietaisais-vienu spustelėjimu. 5, Support automatinė ZigBee tinklų, lengvai padengti visas namas 6, Idealus atostogų papuošalų, gerbėjų, mažų elektronika, grindų lempos, stalinės lempos, ir daugiau.Skirta naudoti tik patalpose.

Patirtis Patogumui Namų Automatikos

Kurti pažangią namuose, niekada nebuvo paprasčiau.Naudodami suderinamą ZigBee " smart hub (Pvz.: "Amazon", Alexa,atspalvį ir SmartThings), galite lengvai prisijungti ir pradėti kontroliuoti savo smart plug tik kelis paprastus veiksmus.Jokios papildomos programos ar įranga.

Nustatyti Iki Naudinga Kasdienybe

Naudokite PROGRAMĄ ir sukurti kasdienybe jūsų LELLKI Smart Plug padaryti gyvenimą lengviau - tiesiog paklausti.Pavyzdžiui, galite sukurti "Good night" įprasta, kad leidžia išjungti šviesą ir ventiliatorių su vieno balso komandą.

Sukurti Grafikus ir Laikmačiai

Mokslinio valdymo, laiko, gyvenimo kokybė yra garantuota.Tegul prietaisas dirba automatiškai ir periodiškai

Niekada Nepalikite Viskas Veikia

Pamiršti savo ruožtu kažką išjungti, kai jūs paliekate namus?Patikrinkite, tiesiai iš savo išmanųjį telefoną, įsitikinkite, kad jūsų maži prietaisai, ventiliatoriai, lempos, ir daugiau yra išjungtas.

Palaiko Daugiau Įrenginių

Paprasta ir Lengva Nustatyti

Aš Aidas plius

1,.Prijunkite LELLKI smart lizdas į maitinimo lizdą. 2,.Tiesiog pasakyti, kad Echo "Alexa, atrasti savo įrenginių", tada atlikite ji ir prisijungti prie Echo. 3. Taip pat galite, atlikite toliau nurodytus veiksmus, kad įtraukti per Alexa APP.

Turiu Atspalvis Centru.

1, Prijunkite LELLKI smart lizdas į maitinimo lizdą. 2, Atviras Atspalvis app, ir pridėti LELLKI lizdas smart APP.

Turiu SmartThings

1, Prijunkite LELLKI smart lizdas į maitinimo lizdą. 2, Atviras SmartThings app, ir pridėti LELLKI smart lizdas SmartThings kaip "Dalykas". 3, Prisijunkite prie SmartThings Kūrėjo Įrankiai, ir jį redaguoti, kaip ZigBee Jungiklis.

Daugiau informacijos ieškokite vartotojo vadove.

Specifikacija:

Įėjimo Įtampa: AC100-240V~, 50/60Hz Išėjimo Įtampa: AC100-240V~, 50/60Hz Maksimali Apkrova: 10A 2200W MAX Belaidžio:ZigBee 3.0 OS Pritarė: "Android" ir "iOS" Hub Remiamų:Hue Centru,SmartThings, "Amazon" Echo Plius Prekės Svoris: 139g / 0,29 eur lb Dydis:96 x 51 x 30 mm / 3.77 x 2.01 x 1.18 in(L * W * H)

Pakavimo Sąrašas

1 x ZigBee Lizdas Smart 1 x Vartotojo vadovas

Yra Protingas Prietaisas Taip
Prašymas Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
spalva Balta
Prekės Pavadinimas LELLKI
Formos Stačiakampio formos
Modelio Numeris WK30
Sertifikavimo CE,RoHs,WEEE
STANDARTAS zigbee
Belaidžio Ryšio Protokolas Zigbee 3.0
Metalo vario Electroplated fosforinės bronzos
App Sistema Parama Android & IOS
Vardinė Srovė 10A
veikimo Dažnis 50/60HZ
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas
Įžeminimas Standartinis Įžeminimas
Nuotolinė Prieiga Įjungimas/išjungimas iš bet Kur
Kilmės KN(Kilmės)
Stebulės Reikia ZigBee Hub
Ilginamojo Laido Ilgis NĖRA

Panašūs produktai