Šilumos Šildomos Cap Plaukų Priežiūros Gydymo Giliai Kondicionavimo Sistema Thermo-Hat Microwavable Garuose Mikropluošto Medvilnė Grįžtamasis Linų Sėmenų

€16.74

-28%

€23.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai šildymo bžūp, plaukų milteliai vaškas, cap plaukų šilumos, kondicionierius bžūp, ciklo skrybėlę žiemą, plaukų garlaivis, šilumos mikrobangų šilumos bžūp, curl vyrai, plaukų steampunk, augalų sėklos.

Plaukų Priežiūra Šildymo Skrybėlę Giliai Kondicionavimo Šiluminės Energijos Bžūp Microwavable Šilumos Bžūp Garuose Mikropluošto Medvilnė Grįžtamasis Linų Sėmenų

Specifikacija:

Medžiagos: linų sėmenų / garstyčių sėklos, mikropluošto medvilnė

Dydis: vidinis skersmuo elastingas žiedas yra 12 cm (elastingas, tinka daugumai dydžių)

Cokolio žiedo išorinis skersmuo: Apytiksl. 25cm

Spalva:2 spalvų

Savybės:

1. Nebūtina pirkti brangių prekių ženklų palepinti save.Mūsų šilumos kondicionavimo bžūp yra visiškai funkcinis ir suteikia puoselėti vartojimo efektyvumo jūsų plaukai nusipelno.Ji ruonių ir aktyvina aliejai ir gydomosios kondicionieriai ir skleidžia juos giliai į plaukų folikulus.Efektyviau, kad karšto geležies arba volai, bžūp saugiai maitina plaukus be žalos ji!

2. Labai Patogus dizainas su išorinė medžiaga sudaryta iš mikropluošto, medvilnės švelniu.Du kartus sandariai uždarytos, siekiant išvengti nuotėkio.Mes naudojame vandeniui ir hipoalerginės medžiagos belaidžius šilumos bžūp.Jis tinka visiems plaukų tipams su ilgalaikio izoliacija šilumos.Su aukštos kokybės elastinga ratlankio, vienas dydis tinka visiems.

3. Ekonomikos ir Saugus:

Daugkartiniai ir gali būti pašildomai laiko ir laiko vėl.Nereikia laidų ir galia, leidžianti jums naudotis procesas saugiau ir daryti bet ką, bet kuriuo metu, idealiai tinka namuose, gydymo, spa, ir profesionali plaukų salonai.

4. Patvarus:

Pastatytas daugkartinio naudojimo, ji turi aukščiausią atminties ir išlaiko savo formą ir elastingumą po ilgų naudojimo.

5. Microwaveable:

Šilumos bžūp yra sukurtas daugkartinio mikrobangų šilumos.

6. Belaidžiu:

Jokių baterijų ar laidai privalo galios bžūp, padalinys šilumos įjungtas, o taip pat ecofriendly.

Naudojimas:

1. Skalauti plaukus taip, kad jokių likučių lieka ant plaukų.

2. Tolygiai taikyti plaukų priežiūros gaminiai, kad jūsų plaukai.

3. Naudoti mikrobangų šilumos bžūp nuoroda temperatūros, vidutinės ugnies 1-2 minutes.Pirmą kartą, rekomenduojama šilumos ir 30 sekundžių ir pašalinti bandymo temperatūros.Tada jis gali būti kaitinamas, ir vėl sukauptas šildymo laikas negali viršyti 2 minučių, ilgiausiai laiko, kad būtų išvengta žalos slaugos bžūp.

4. Jums reikia naudoti dušo kepuraitė wrap savo plaukų priežiūros bžūp.

5. Slaugos laiko, paprastai apie 10-20 minučių.Pagaliau, kilimo ir slaugos bžūp ir išplaukite plaukus šiltu vandeniu.

6. Kai valymo bžūp, prašome nuplaukite jį šiltu vandeniu arba švelniu muilu, siekiant išvengti tiesioginio mirkymas vandenyje.

Paketas Apima

1* Šiluminės Energijos Bžūp

1* Saugojimo Krepšys

Modelio Numeris Plaukų Priežiūra Šildomos Bžūp
Dydis The inner diameter of the elastic ring is 12cm
Elemento Tipas bžūp
Medžiaga linų sėmenų / garstyčių sėklos, mikropluošto medvilnė
Kiekis 1
Cokolio žiedo išorinis skersmuo Maždaug. 25cm
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai