S2947 Nemokamas Pristatymas 100vnt/Daug Metalų Lydinio, Katytė pakabukai emalio pakabukai raktų pakabukai

€14.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kitty hawk modelis, raundo emalį pakabukai, hello kitty karoliai rinkinys, hangzhou cainiao tiekimo grandinės valdymo, co, pasisekė keychain pakabukai, kamuolys lokys, filigranas apsiaustas jungtys metalo, monetos karolius, papuošalai priėmimo, aitvarai daug, hello kitty llavero.

Prekės Medžiagų

metalų lydinio +emalį

Daugiausia Spalvų

kaip paveikslėlį Kiekis

100vnt Prekės Dydis Maždaug

23*19mm

Būklė:

Naujas,nepanaudoti

Nuotrauka yra išdidinama, kad būtų rodoma daugiau informacijos , prašome patikrinti aprašymas tikrąjį dydį prieš siūlymą,ačiū.

Mokėjimo

Mes priimame sąlyginio Deponavimo,kredito kortelės ,banko ir pan.

pristatymas

We will ship nustatytą tvarką 1-3 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.Kadangi tai yra tarptautinė laivyba,Pristatymo laiką:

Oro paštu: Paprastai, apie 15-25 darbo dienas (Nemokamas Pristatymas)

Express: Paprastai, apie 5-10 darbo dienų. (verslo dienų nėra įtraukti savaitgalio ir atostogų) prašome patvirtinti tai, prieš siųsdami mokėjimo.

Mes modernizavimo oro paštu į EMS,DHL,UPS,FedEx.kai jūs perkate daugiau nei $130dollars.Nėra jokių papildomų mokesčių,bet jūs galite gauti savo paketą per 5-10days,labai greitai!

jei turite papildomų klausimų dėl pristatymas, prašome leiskite man žinoti.Mes galime aptarti, kaip geriausiai išspręsti bet kokias problemas ar klausimus.Vėl, klientų aptarnavimas yra mano prioritetas numeris vienas!

Atsiliepimai

Kai jūsų prekė atvyksta tinkamos būklės,prašome palikti teigiamą grįžtamąjį ir aukštos dsr žvaigždė mums, jei prekės yra paskelbtas Festivalio metu,pristatymo data bus atidėtas.

Atsiliepimai mums yra labai svarbus, todėl prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei nesate patenkintas dėl bet kokios priežasties, ir prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes išspręsti problemą, kol būsite patenkinti.Labai ačiū už jūsų pagalbą.Tikrai, mes palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų rūšies pirkėjų.

Grąžinimo politika

Jei norite keistis elementai, gauti, jūs turite susisiekti su mumis per 10 dienų nuo gavimo jūsų užsakymą.Ir jums turėtų mokėti papildomo pristatymo mokesčio, patirtos ir daiktų, kuriuos grąžinti, turėtų būti laikomi savo pradinę padėtį.

Susisiekite Su Mumis

Prašome susisiekti su mumis TradeManager

TaadeManager: cn115944474

Apie MUS

GAMYKLOS KAINĄ!

Parduodame naują prekės tiesiai iš gamyklos Azijoje.Štai kodėl mūsų kainos yra labai konkurencingos.

Siekiant išlaikyti kokybės kontrolės mes asmeniškai tikrinti kiekvieno elemento, iki išsiuntimo.Visos prekės yra 100% nauji ir patikrinti.

1.Mes garantuojame 100% klientų pasitenkinimo.Jei jūsų prekės nėra aprašyta ar klaidingas, kai jūs jį gauti, atliksime už jus be jokių papildomų mokesčių.

2. Daugelis pardavėjų tiekimo pilkosios rinkos, Mes garantuojame, kad mūsų produktai yra visiškai naujas, oficialus ir pirmos klasės kokybės.

Mes norime padėkoti jums, kad domitės mūsų produktais.Mes naujus pardavėjo šioje rinkoje, Mes tikimės sukurti tvirtus, ilgalaikius, abipusiai naudingus santykius su jumis.Supaprastinti dalykų, jūs galite nusipirkti iš mūsų produktą ir parduoti jį tiesiogiai savo klientams - mes esame laimingi, kad laivas produktą su jais tiesiogiai.

Jei manote, kad mes galime patenkinti jūsų reikalavimus, prašome atsiųsti mums savo užsakymą greičiau.

Elemento Tipas Pakabukai
Bauda ar Mados Mados
Modelio Numeris Kita

Panašūs produktai