2 in 1 Belaidis "Bluetooth" Selfie Stick Sulankstomas Mini Trikojo Plečiama Monopodzie su Nuotolinio Valdymo

€13.88

-42%

€23.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žaidimo mini pc, lanksti lazda, pc stick, canon kojos, fotoaparato trikojo, sirui selfie stick trikojo, benro trikojo, monopodzie trikojo, selfi, monopodzie šautuvas sandėlyje.

2 in 1 Belaidis "Bluetooth" Selfie Stick Sulankstomas Mini Trikojo Plečiama Monopodzie su Nuotolinio Valdymo

Kulka Taškų: 1、Už Planšetinis kompiuteris ir Telefonas: Palyginti su kitomis selfie stick trikojo rinkoje, mes suteikiame fiksuotą mobiliojo telefono laikiklis + planšetinis/mobilusis telefonas nuimamas laikiklis, kuris leidžia naudotis 2 telefonais arba 1 tabletę tuo pačiu metu įmanoma, suteikiant daugiau galimybių jums imtis selfies ir vaizdo įrašus.

2、Universalus Selfie Stick: Tai selfie stick derinys rankinį stick, stalo trikojo ir grindų trikojo.Jis tinka dauguma telefonų, skirtų " iOS " ir "Android", ir tai yra tinkama už GoPro (tik su universali 1/4 varžtą, bet adapteris GoPro nėra įtraukta), ir mažoms kameroms (mažiau nei (apie) 500g, varžto skersmuo: about0. 25in).Trikojo funkcija leidžia selfie lazda taip pat idealus telefonas trikojo, jis gali be savo rankas imtis selfies, įrašyti gyvenimo namuose, mokytis internetu, darbas , žiūrėti vaizdo įrašus, vaizdo skambučiai, live stream, pasidalinti maisto gaminimo ir pan.

3、Greitas Prisijungimas: jungiamąją Bluetooth nuotolinio funkcijos greitas prisijungimas, todėl jūs galite imtis grupės selfies nesirūpindami laikydami lazdą tvirtai į savo rankas.Nuotolinio valdymo funkcijos greitas prijungimas greičio ir mažo energijos kaina, kuri suteikia jums ilgą laiką naudoti.reguliavimo diapazonas: 10m/33ft. (pastaba: gali būti naudojami tik mobilieji telefonai ir "Bluetooth" fotoaparatai.) premium 55mah baterija, kuri gali būti naudojama imtis> 50000 nuotraukas po visą mokestį per 30-45 minutes.

4、Ištraukiamas Selfie Stick: Tai selfie stick trikojo funkcijos aliuminio lydinio kėbulo ir unikalus atlenkimo-lock režimo stabilios ir stiprios paramos.Ir tai priemonės, maždaug 7,6 cm dydis, kai sulankstytas, kuri gali pratęsti iki 29 cm, kai pratęstas.Į selfie stick trikojo yra labiau stabili, ištraukiamas ir nešiojamų.

5、Tvirtas ir Patvarus: Į selfie stick " yra labai stabilus, nes ji sujungia selfie klijuoti su trikoju stovu.Į ištraukiamas polių yra pastatytas su aviacijos kokybės aliuminio lydinio, su paviršiaus anodinio oksidavimo procesas, jis bus tvirtas ir patvarus.Įrengta 360 laipsnių kampu pasukti telefoną į laikiklį, tai selfie stick gali patenkinti savo poreikius fotografavimo horizontaliai ir vertikaliai.

Savybės:

1. Už Planšetinis kompiuteris ir Telefonas: Palyginti su kitomis selfie stick trikojo rinkoje, mes suteikiame fiksuotą mobiliojo telefono laikiklis + planšetinis/mobilusis telefonas nuimamas laikiklis, kuris leidžia naudotis 2 telefonais arba 1 tabletę tuo pačiu metu įmanoma, suteikiant daugiau galimybių jums imtis selfies ir vaizdo įrašus.

2. Universalus Selfie Stick: Tai selfie stick derinys rankinį stick, stalo trikojo ir grindų trikojo.Jis tinka dauguma telefonų, skirtų " iOS " ir "Android", ir tai yra tinkama už GoPro (tik su universali 1/4 varžtą, bet adapteris GoPro nėra įtraukta), ir mažoms kameroms (mažiau nei (apie) 500g, varžto skersmuo: about0. 25in).Trikojo funkcija leidžia selfie lazda taip pat idealus telefonas trikojo, jis gali be savo rankas imtis selfies, įrašyti gyvenimo namuose, mokytis internetu, darbas , žiūrėti vaizdo įrašus, vaizdo skambučiai, live stream, pasidalinti maisto gaminimo ir pan.

3. Greitas Prisijungimas: jungiamąją Bluetooth nuotolinio funkcijos greitas prisijungimas, todėl jūs galite imtis grupės selfies nesirūpindami laikydami lazdą tvirtai į savo rankas.Nuotolinio valdymo funkcijos greitas prijungimas greičio ir mažo energijos kaina, kuri suteikia jums ilgą laiką naudoti.reguliavimo diapazonas: 10m/33ft. (pastaba: gali būti naudojami tik mobilieji telefonai ir "Bluetooth" fotoaparatai.) premium 55mah baterija, kuri gali būti naudojama imtis> 50000 nuotraukas po visą mokestį per 30-45 minutes.

4. Ištraukiamas Selfie Stick: Tai selfie stick trikojo funkcijos aliuminio lydinio kėbulo ir unikalus atlenkimo-lock režimo stabilios ir stiprios paramos.Ir tai priemonės, maždaug 7,6 cm dydis, kai sulankstytas, kuri gali pratęsti iki 29 cm, kai pratęstas.Į selfie stick trikojo yra labiau stabili, ištraukiamas ir nešiojamų.

5. Tvirtas ir Patvarus: Į selfie stick " yra labai stabilus, nes ji sujungia selfie klijuoti su trikoju stovu.Į ištraukiamas polių yra pastatytas su aviacijos kokybės aliuminio lydinio, su paviršiaus anodinio oksidavimo procesas, jis bus tvirtas ir patvarus.Įrengta 360 laipsnių kampu pasukti telefoną į laikiklį, tai selfie stick gali patenkinti savo poreikius fotografavimo horizontaliai ir vertikaliai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS+ aliuminio lydinio vamzdis

Dydis: apie 19.5*6*3.5 mm/7.67*2.36*1.37 colis, didžiausia pratęstas ilgis - 73cm/29inch

Krovimo trukmė: 30-45 minutes

Pakavimo Sąrašas:

1 x "Bluetooth" Selfie Stick

(Tik pirmiau pakuotės turinį, kiti produktai nėra įtraukti.)

Pastabos:

1. Dėl skirtingo kameros įranga, šviesos intensyvumo ir ekranus, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo parodytos nuotraukose.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti paklaida 0,1-2cm.

Pakuotė Taip
Svoris (g) 320g
Prekės Pavadinimas tmddotda
Modelio Numeris trikojo
Komunikacijos "Bluetooth"
Medžiaga Aliuminio,PC
Max Extened Ilgis (mm) 73cm
Sulankstyto Ilgis (mm) Kita
Sukonfigūruotas(Prisitaikymo) Išmanieji telefonai
Parama Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai