Spidometras Brūkšnys Priemonė Motoroleris Mopedas B05 B08 VKI PŪSTI HUSSAR KEEWAY RY8 DĖMESIO F-ACT MATRICOS Yamati RX8

€10.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: led matricos, hussar rta, keeway, už motoroleris spidometras, muzikos instrumentas, retro motociklo spidometras, diržas keeway matrix 50, benelli tnt600, cpi hussar, mazda rx8.

B08 Analoginis Spidometras

Šis spidometras yra tipo be skaitmeninis laikrodis, su 8-laido kištukas.Naudojimas: B05, B08 stiliaus motoroleris, pvz., VKI PŪSTI, HUSSAR; KEEWAY FOCUS, F-ACT, MATRICA; Yamati RX8 ir kt.DĖMESIO: Jeigu jūsų originalus spidometras yra skaitmeninis LED spidometro, tai analoginis spidometras netelpa jūsų motoroleris!

Svarbios Pastabos:

1. Importo muitus, mokesčius ir kitus mokesčius (pvz., Papildomos iš Pristatymo vieta/atokioje Vietovėje), jei tokių yra, nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos kaina.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 2. Prašome bendradarbiauti krovinio vežėjas Muitinės, jei būtina.Bet koks delsimas dėl Muitinės paskirties įstaigoje nėra įtraukta, kai pažadame, tranzito laikas. 3. Visos dalys yra tikrinami prieš vežimą ir yra visiškai naujas ir geros būklės.Visos dalys yra tinkamai supakuoti.Prašome atidaryti langelį, kad patikrinti, ar prieš pasirašyti už tai. 4. Šis punktas turėtų būti įdiegta profesionalus mechanikas.

sąlyga Nauja
Prekės Pavadinimas QIMORE
kilmės vieta Kinija
Modelio Pavadinimas B08

Panašūs produktai