Anime Hoodie Kaukolė Besiūlių Magija Šalikas Heaewear Lauko Sporto Skarelės Dviračių Žygiai Kaukė Neck Gaiter

€3.00

-40%

€5.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrų hoodie bandana, moterų bananų hoodies, kaklo skausmas, už kaklo kaukė, bandana vyrai, kietas veidui, nėrimo galvos apdangalai, bandana lankelis, taktinis kaukolė šalikas, kojos getrai žygiai.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Esu patyręs pardavėjo ir atneš jums labiausiai išsamią ir tikslią paslaugos.

Pažadu: kokybę, visi produktai yra neapgadinta; logistikos greičio visi produktai yra taip pat greitai, kaip įmanoma, kad po pardavimo, visi produktai yra puikus.

PRODUKTO APRAŠYMAS ★ Puikiai veikia ir pėsčiomis, dviračiais ir žirgais, medžioklės, ir naudojasi vyrams ir moterims. ★ Tinka jūsų veido: Kai darai kai lauko sporto ar darbo, ir naudoti jį kaip kaukę apsaugoti savo veidą nuo saulės, vėjo ar dulkių. ★ 100% aukštos kokybės mikropluošto, UV atspari, labai lanksčiai ir sklandžiai, gali išlaikyti komfortą bet kokioje padėtyje, naudojamas audinys yra minkštas ir kvėpuojantis, nr. susiuvimo krašto, ne odos dirginimą, ir greičiau išdžiūsta. ★ Funkcija: anti-pramoniniai dulkių, anti-PM2.5, anti-fog, anti-kvapas, anti-automobilių išmetamųjų dujų, anti-žiedadulkių alergijos. 2. Specifikacijos: ★Medžiaga: Mikropluošto ★ Dydis: 25*50 cm (±5cm) ★ Svoris: apie 40 G ★Įpakavimas: opp maišelis ★Pakuotės dydis: 14*10cm 3. Pakuotės turinys: ★ 1* Lauko jojimo rankšluostį

PRODUKTO SAVYBĖS

★ Puikiai veikia ir pėsčiomis, dviračiais ir žirgais, medžioklės, ir naudojasi vyrams ir moterims. ★ Tinka jūsų veido: Kai darai kai lauko sporto ar darbo, ir naudoti jį kaip kaukę apsaugoti savo veidą nuo saulės, vėjo ar dulkių. ★ 100% aukštos kokybės mikropluošto, UV atspari, labai lanksčiai ir sklandžiai, gali išlaikyti komfortą bet kokioje padėtyje, naudojamas audinys yra minkštas ir kvėpuojantis, nr. susiuvimo krašto, ne odos dirginimą, ir greičiau išdžiūsta. ★ Funkcija: anti-pramoniniai dulkių, anti-PM2.5, anti-fog, anti-kvapas, anti-automobilių išmetamųjų dujų, anti-žiedadulkių alergijos.

Produkto Savybės:

★ Puikiai veikia ir pėsčiomis, dviračiais ir žirgais, medžioklės, ir naudojasi vyrams ir moterims.

★ Tinka jūsų veido: Kai darai kai lauko sporto ar darbo, ir naudoti jį kaip kaukę apsaugoti savo veidą nuo saulės, vėjo ar dulkių.

★ 100% aukštos kokybės mikropluošto, UV atspari, labai lanksčiai ir sklandžiai, gali išlaikyti komfortą bet kokioje padėtyje, naudojamas audinys yra minkštas ir kvėpuojantis, nr. susiuvimo krašto, ne odos dirginimą, ir greičiau išdžiūsta.

★ Funkcija: anti-pramoniniai dulkių, anti-PM2.5, anti-fog, anti-kvapas, anti-automobilių išmetamųjų dujų, anti-žiedadulkių alergijos.

Apmokėjimas:

-Mes priimame šiuos mokėjimo būdus:Kredito Kortelės, VIZOS, Banko pavedimu, Western Union ir pan.

-Visus mokėjimus, dėl www.restapa.lt yra tvarkomi Alipay.

Medžiaga Mikropluošto
pakuotės dydis 14*10cm
Modelio Tipas Animacinių filmų
Svoris about 40G
Dydis 25*50cm (±5cm)
Modelio Numeris YL191796
Stilius Mados
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai