GKK Švelnus Skystas Silicio + PC atsparus smūgiams, Anti-Rudenį Padengti Apsaugine Atveju, Samsung Galaxy A50/ A60/ A70

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gkk huawei, varžtas atveju, aikštėje telefono atvejais "samsung" a70, atveju telefono "samsung" a70, gkk xiaomi, a30 galinį dangtelį, atveju gkk xiaomi, maisto telefono dėklas samsung a70, a70, ins telefono dėklas samsung a70.

Savybės Gamintojas: GKK Elemento tipas: 360° pilnos Apsaugos Padengti Medžiaga: Švelnus Skystas Silicio + PC Spalva: tas Pats, kaip nuotraukas puikiai Tinka ir lengvai įdiegti.Tvirtas, atsparus smūgiams apsaugo telefoną nuo sugadinimo ir įbrėžimų Hibridas 3 in 1 išimamas atsparus smūgiams padengti išlaiko telefono buvimo slim Madinga ir patraukli suprojektuoti, tinka visos proga.Gera dovana jūsų draugams ir šeimos nariams Suderinama Modelio "Samsung" Galaxy A50 "Samsung" Galaxy " A60 "Samsung" Galaxy A70 Paketą Įeina 1 x Apsauginė Atveju

1. 30 dienų Visiškai Pinigų grąžinimo arba Keitimo, jei jums nepatinka prekę(s), nusipirkau dėl kokių nors priežasčių.

2. Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas, arba nėra normaliomis sąlygomis dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo įrengimo pirkėjo/naudotojo dalis.

3. Daiktai turėtų būti grąžintas su originaliomis pakuotėmis.

4. Netinkamos kokybės produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo išdavimo datos.Visiems grąžinamas prekes klientai turi SUSISIEKTI su MUMIS dėl grąžinimo adresą.

5. Bet kuriuo atveju, Laivybos ir Tvarkymo mokestis negrąžinamas.Pirkėjai turi mokėti pristatymo mokestį savo sąskaita grįžti į produktų keitimo ar grąžinimo.Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas.

1. Jeigu esate patenkinti su pristatytų prekių, maloniai prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 Žvaigždučių ir mes bus daryti tą patį už jus.

2. Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų.

3. Jei jums nėra patenkinta, prekes, prašome SUSISIEKTI su MUMIS pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl www.restapa.lt.Mes visada darome viską, kad išspręsti visas problemas ir gyventi savo pasitenkinimą.

sąlyga Naujas
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Suderinamos Prekės "Samsung"
Dizainas/Apdaila Blizgus, Prabangaus, Matinis, Paprastas
Funkcija Atsparus vandeniui,Anti-knock,Purvo atsparus
3 funkcija Minkštos TPU plonas Gana atsparus smūgiams krepšiai
Savybės 360 Apsauga, Lengvas, Atsparus Smūgiams
Retail Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas GKK
Gamintojo Garantija Taip
Suderinama Samsung Modelis GALAXY A50
Tipas Įrengtas Atveju/Oda
Medžiaga Švelnus Skystas Silicio
Dizainas plonas

Panašūs produktai