X Autohaux Magnetinio Automobilių Priekinių Stiklų Apima Apsaugos Sniegas Saulės Pavėsyje, atsparus Vandeniui 210T Automobilį Atgal skėtį nuo saulės, Priekinio stiklo Dangtis

€6.86

-30%

€9.80

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: atsparus vandeniui batų apima koja, pagrindiniai "nissan", baldų apsauga apima, kia rio, rang rover, 2013 kia sorento, visos bmw, atveju honor10i, kona galinį dangtelį, odė golfo lazda dangtis.

Ypatybė:

Šį nuostabų produktą, skydai jums nuo atšiaurių poveikį orai elementų, tokių kaip: ledo, šalčio, sniego, saulės, UV spindulių.Ji taip pat skydai jūs iš guanas ir lapuočių poveikį.

Pagalba magnetai, priekinio stiklo, sniego danga yra tvirtai pritvirtintas prie automobilio ir spaustuvai, sniegas automobilių dangtelį į jo vietą.Su dviaukštė pakuotės magnetas, jūsų transporto priemonės visada yra apsaugotas nuo įbrėžimų.

Pagaminta paprastumas ir patogumas.Šis prekinis, galinis stiklo, padengti gali būti įdiegta per kelias minutes, nes jokia priemonė ir papildomas vertus, reikalaujama.

Produktas yra įrengta specialių laikymo maišelį ir kompaktiškas lankstymo.Tokiu būdu, ji gali būti dedama į kamieno arba kabina po naudojimo.

Dvipusis dizainas, vasarą su sidabro saulės pusėje, pavasarį ir žiemą su juoda pusėje rasos, anti-šalčio, sniego, kasdien dulkių apsaugoti jūsų priekinio stiklo, iš medžio sula, vėjo ir nukritusių lapų, taip, kad jūsų automobilis keturis sezonus be lauko automobilių stovėjimo aikštelė rūpesčių.

Puikiai į sunkvežimį.Specifikacija:

Medžiaga: 210T Poliesteris

Spalva: Juoda, Sidabro Tonas

Funkcijos:

Išlaikyti stiklą švarų ir švarus, pagerinti matomumą ir padidinti kelių eismo saugumą.Pastaba:

Visos nuotraukos yra profesionaliai spalvos, bet dėl įvairių aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų tarp nuotraukų žr., ir straipsnių patys.Prašome suprasti.

Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, ir gali būti, kai nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.Pakuotės Turinys:

1 x Automobilio priekinio Stiklo Dangtis(su magnetais)

funkcija 5 Prekinis, galinis stiklo Dangtis Didelis VISUREIGIS
Funkcija 4 Automobilių Stiklų Sniego Apima
Prekės Pavadinimas X Autohaux
Medžiaga 210T poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 210T Automobilio priekinio Stiklo Dangtis
Funkcija 1 prekinis, galinis stiklo dangtis
funkcija 3 prekinis, galinis stiklo sniego danga
Funkcijos 2 Skėtį Nuo Saulės Padengti

Panašūs produktai