Lauko Medžioklės Taktinė Liemenė Airsoft Krūtinės Įrenginys MOLLE Kovoti su Juosmens Diržas Vyrams Cummerbunds Dažasvydžio Įranga, Karinės Armijos apatiniai Marškiniai

€16.47

-15%

€19.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: taktika liemenė, juoda liemenė, airsoft m4, krūtinės įrenginys, diržas transporto, pavarų taktika, tactique gilet, airsoft taktika liemenė, parama karinei liemenė, taktinė liemenė juoda molle.

Medžiaga: 1000D Nailono Svoris: 0.55 kg Diržo dydis: 76x16cm Pakinktų dydis: 67x28cm Funkcijos: 1. Didelio tankio nailono statybos puikus vandens/purvo/atsparumas dilimui. 2. Lengvai kamšalu tinklinio oro srauto ir komfortą, tinklelio pamušalu vidų juosmens diržas orui, kai dėl muito. 3. Kontūras peties diržas ant nugaros.Suderinama su MOLLE sistema. 4. Dvigubai sukrauti ir putų paminkštintas diržas diržas už tvirtą paramą ir papildomą komfortą.Galite naudoti diržą ir vest atskirai skirtingus poreikius. 5. Reguliuojamo aukščio ir juosmens dydis skirtingiems vartotojams. 6. Idealiai tinka lauko sporto ir naudojamas kaip taktinis karo kovoti su molle diržas.

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Medžiaga Nailonas
Lytis VYRAI
Sezonas Žiemos

Panašūs produktai