Karšto Pardavimo Balta Spalva Villa Meno Dekoro Vertus Murano, Pūstinis Stiklas, LED Šviestuvo Patalpų Apšvietimas Blizgesio Sietynai už Kambarį

€686.45

-30%

€980.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kambarį papuošti, dizaino lempa kambarį, a520 stiklo, dichroic stiklo pakabukas, fumat stiklo lempa, murano stiklo, stiklo lapų liustra, derliaus ranka pūstinis stiklas, spalvos led šviestuvo, šviestuvo šalyje.

Populiarus Karšto Pardavimo Balta Spalva Villa Meno Dekoro Vertus Murano, Pūstinis Stiklas, LED Šviestuvo Patalpų Apšvietimas Blizgesio LED Šviestuvai už Kambarį

Dydis: W60XH120CM / 24"*48" colių

Dydis: W70XH150CM / 28"*60" colių

Dydis: W100XH300CM / 40"*120" colių

( Pastaba: Mūsų Stiklo Produktai yra 100% rankų prapūsti meno "PASIDARYK pats" amatų, galutinis produktas būtų šiek tiek skiriasi nuo originalaus paveikslėlio, pavyzdžiui, spalvų, dizaino, dydžio ir pan.Kad ji, jei galėtų priimti skirtumas!)

Kiekvieną sietynas ateina standartinis su keturiais ar daugiau 120V-220V LED lemputes, šlifuoto nikelio lubų prijungti ir laidu-lock montavimo aparatūros.Pagaminti iš 100% ranka pūstinis stiklas, kiekvieną stiklo kamieninių priemones, tarp 10-20 cm ilgio ir yra atskirai pakabinti ant centrinės metalinis rėmas.Montavimas, vėjas su mūsų lengva naudoti įdiegimo vadovas ir nemokamą pagalbą telefonu.Tik 1 dydis.Visi Šviestuvai gali būti pylimas, sumontuoti arba sumažino iki 80 cm nuo lubų su mūsų reguliuojamas kabelis-lock kabeliai.Aparatūros ir elektros įranga.

Laivyba yra visada 100% NEMOKAMA visame pasaulyje AVS.Būkite tikri, kad jūsų liustra atvyksite laiku ir sveika, kaip ir kiekvienas stiebas yra įdėtos atsargiai, plastiko putų, skirtas užtikrinti saugumą, stiklo.Mes jau laivybos stiklo visoje šalyje daugelį metų ir gali būti patikimas su savo siuntą.Prašome leisti 3-4 savaites, pristatymo, nors dažniausiai užsakymai bus pristatyti per 2-3 savaites.Prioriteto/Express delivery galima gauti pateikus specialų prašymą.Visi paketai apdraustas nuo lūžimo.

Elektros instaliacija yra labai similiar norint pradėti ventiliatorius ir organizuoti stiklo kūrinių yra iš tikrųjų įdomus!Jei jūs kada nors paruošti gėlių puokštė, galite sudėti į vieną iš mūsų sietynai.Kas liustra atvyksta su lengvai naudoti įrenginio vadovas, ir mes džiaugiamės galėdami jums vaikščioti per diegimo telefonu.Visi mūsų darbuotojai turi praktinės patirties kabinti šie šviestuvai ir yra fantastinis išteklių už patarimus ir pasiūlymus.Priežiūra yra lengva, naudojant kondensuotas oro valymas.Lemputės yra prieinama per viršuje liustra.

Daugiau nei pusė į stiklo meno, šviestuvais, mes prekiaujame čia yra pritaikyti tam tikru būdu.Tiesiog skambinkite mums parduotuvę ir leiskite mums žinoti, ką jūs norite iš savo liustra ir mes bus padaryti tai atsitiks!

Flush Montavimo arba Kabinti Savo Liustra iš Aukštos Lubos : Norite, kad jūsų liustra, kaip arti lubų, kaip įmanoma?Jokių problemų.Visi mūsų šviestuvai gali būti viename lygyje montuojamas prie lubų, be jokios papildomos įrangos ar vargo.Aukštos lubos, galime pridėti papildomų ilgų kabelių už simbolinį mokestį.Standartinis kabeliai yra reguliuojamas iki 80 cm ir turėtų dirbti dauguma skyrių.

Custom Matmenys: Jei galite apie ką nors svajoti, mes galime sukurti.Mes galime komisija bet kokio dydžio šviestuvo kad atitiktų specifikacijas jūsų namų ar darbo vietos.Su daugiau nei 6 metų patirtį, išsilavinimą užsakymą pasiūlymus tiek komercinių ir gyvenamųjų namų interjerai, mes gali sujungti liustra, kad bus palikti jums ir jūsų svečiams žado už metus į priekį.Skambinti vienu iš mūsų meno konsultantai ir mes gali sujungti užsakymą pasiūlymą su specialiomis matmenys ir kainodara tik jums.

Spalva plokštė(jūs galite pasirinkti spalvą, kurią norite apie tai)

Pakavimas Ir Pristatymas

Paketo Duomenys

Kiekviena stiklo gabalas yra supakuota su storio putų ir poli maišelio viduje.Atskirai įdėti į 5layer standartas eksporto dėžutėje.Pls nesijaudinkite, mes pakuotės juos atsargiai, kad jis saugus.Tuo tarpu mes siūlome jums 10% atsarginių dalių atveju borken metu vežimo.

Apie spalvų

Galite pasirinkti bet kurią spalvą iš mūsų spalvos plokštė,Ir taip pat jūs galite atsiųsti mums spalvą, kuri jums patinka,galime pritaikyti bet kokios spalvos jums tinka.

Mūsų Paslaugos Įrengimas :

Ji yra lengva ir smagu.Mes jums atsiųsime instrukcijas, su išsamias instrukcijas.Taip pat, jei jums reikia,mes atsiųsime jums video parodyti jums ,net parodyti jums, kaip įdiegti on-line.Taigi pls nesijaudinkite.Jūs pajusite, nuostabi, kai jį baigsite.

Gamybos Procesas

Mes sepcialized ranka pūstinis stiklas, produktai, skirti įvairių spalvų ir dydžių.Mes patenkinti savo dizainą, nes mes turime savo dizaineris ir gamyklos,Tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, jei jokių specialių reikalavimų .

Įmonės Informacija

Įmonės Informacija

Įsikūręs gražus pakrantės mieste, Xiamen Longree Craft Co.,Ltd.yra apšvietimas gamintojas, kuris apima mokslinių tyrimų, vystymo, gamybos ir pardavimo, kaip vieną vienovę.

Sertifikatai

DUK

Q1. Galiu atrinkti tvarka ?A: Taip, mes džiaugiamės, imties siekiant patikrinti ir patikrinkite, ar kokybės.Mažas MOQ, 1pc imties tikrinimo yra.Mišrių mėginių yra priimtinas.kiti quetions

Q2. Kokia jūsų mokėjimo terminus?Paprastai,mes priimame T/T,neatšaukiamą L/C ir nepastebimoje vietoje.Reguliariai pavedimai, mokėjimo Terminus 30% indėlių,visa mokėjimo prieš pristatant prekes.

Q3. Jūs esate gamintojas ar prekybos kompanija?Mes jau gamykloje.Kviečiame apsilankyti mūsų gamykloje, bet kuriuo metu.Paspauskite, Kad Pamatyti Daugiau

5 virtuvės aksesuaras
Sertifikavimo ce
spalva kaip parodyta (gali būti pritaikytas)
Pagrindo Tipas E14
Yra Pritemdomi No
Galia 3w/led
Jungiklio Tipas Rankenėlę perjunkite
Atspalvis Kryptimi Žemyn
Apdaila Šlifuoto Nerūdijančio
Maitinimo Šaltinis AC
Savybės 100% ranka pūstinis
Kilmės KN(Kilmės)
3 šviestuvo salėje
Įtampa 240V
Stilius ART DECO
Modelio Numeris LR001
Korpuso Medžiaga Stiklas
kilmės vieta Kinija
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Dydis as shown (can be customized)
Atspalvis Tipas Tamsintas Stiklas
Diegimo Tipas Semiflush Mount
OEM/ODM Priimtas
2 kabo žibintai
Elemento Tipas Šviestuvai
1 Namų Dekoro Palėpė
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
4 Sieniniai Šviestuvai
Garantija 3 metai
Yra Lemputės Įtraukti Taip

Panašūs produktai