Kinijos trumpąją makaronai Sveiki! Vegetaras su daržovėmis, savarankiškai šildymo Haidilao huoguo (1 vnt * 700gr bruto)

€16.31

-20%

€20.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kinijos hot pot viryklė, hot pot, finca, elektros hotpot, karambit, walhalla, elektros daugiafunkcį puodą, krepšys bruto, elektrinis karšto puodo, shabu shabu karštą puodą.

Kinų greitai paruošiami makaronai Hi!!!!!Haidilao instant-hotpot Vegetaras su saldžiarūgščiu padažu

Jei jums patinka egzotiški patiekalai, Haidilao makaronai turi Tapti jūsų meniu.Galų gale, tai yra greitas makaronų Maisto ruošimo gali gaminti visiems!

Makaronų Hi!!!!!Haidilao yra unikali galimybė pasiruošti ir pajusti aromatą nekilnojamojo Kinų virtuvės, kur esate!Skirtingai nuo kitų rūšių makaronai, nėra mėsa, tai makaronų, kurie yra plius вегетарианцев.

Šis makaronų gali gaminti bet kur, nes ji bus reikalinga Tik butelį maistingas vandens (ne verdančio vandens)!Norėdami tai padaryti, jums reikia laikytis tam tikrų instrukcijų 1. pašalinti vidinės pakuotės iš valdžios Konteinerio. 2. įdėti ingredientai ji. 3. supilkite į konteinerius švarus Vandens. 4. įdėti vienos talpyklos į kitą, ir uždenkite dangtį. 5. palaukite 15 minučių ir maistas bus paruoštas!.

Su tokiu būdu, valgių bus susidoroti su kiekvienu, net jei prieš tai jūs turite niekada susidūrė su Kinijos virtuve.Ši versija trumpąją makaronai yra labiausiai nešiojamų galimybę Kinijos Samovar.Šis pietūs bus būtina beje sąlygomis, kai nėra laiko gaminti.Vaikščiojimo sąlygos, į kotedžą arba žvejybos.Vieną dalį Kinijos samovar yra labai drėgna ir gali patenkinti net 2 žmonės.Kaip veikia savęs šildymo makaronai darbą?Į rinkinį, yra kaitinimo elementas, darbo principu BNP-flameless maisto šildytuvas.Šis metodas taip pat naudojamas Armijos IRP, sausas racioną, skirti medžiotojams, turistams ir kitiems, kurie neturi galimybės sušilti maisto ant ugnies.Šildymo elementas yra baltos spalvos akytas paketą, kuris yra su cheminiu mišiniu.Kai liečiasi su vandeniu, šildymo elementas, skleidžia daug šilumos, vandens išgarinimas viduje.Garo susiformavo tuo pačiu metu šildo maisto produktai, pateikti pakuotės viduje.Visiškai saugi technologija, kuri leidžia jums sušilti maisto, be verdančio vandens!

Sudėtis: lotoso šaknų, bulvės, Muer grybų, bambuko daigai, kukurūzai, jūros kopūstai, krakmolas, makaronai.Tinkamumo laikas: 9 mėnesiai Nemokamas pristatymas Rusijoje!

Visas prekes mūsų parduotuvėje taip pat yra parduodami didmeninės, siųsti patogus transporto bendrovė jums, parašykite mums!Jei ką jums reikia, jūs Nepavyko rasti mūsų parduotuvėje-rašykite, mes suras jums!

Tinkamumo Laikas 9
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas haidilao
Departamentas Pavadinimas Vidutinio amžiaus

Panašūs produktai