Mieyco Dviračių Akiniai nuo saulės Vyrams MTB Dviračių Ciclismo Taurės Moterų Dviratininkas Akiniai Žvejybos Sporto Oculos Ciclismo Kalnų Dviratis

€13.91

-44%

€25.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žvakė berniukas 3, žvakė holee, candel retro, žvakė winni, candel padėklai, cosplay ryne, žvakių laidas, žvakė 45 cm, žvakė gx470.

Sekite Mūsų Parduotuvėje, Pridėti Pageidavimų Sąrašą Turės Laisvo Rankos Rankovėmis

Dviračių Akiniai Nuo Saulės Informacija: 1、UV apsauga visi mūsų lęšiai blokuoja 100% UVA, UVB, uv-C spinduliai taip pat kenksmingos mėlynos šviesos 400nm. 2、Keičiamieji objektyvai pasirinkti savo stilių iš 5 objektyvai, įvairių atspalvių ir spalvų. 3、Ultra Lengvas neįtikėtinai lengvos konstrukcijos PC rėmelius, jūs pamiršite, kad esate dėvėti juos!

Occhiali Signora Ciclismo Paketą, Įskaitant:

Penkių Grupės Objektyvo Dviračių Akiniai

Dviračių Akiniai Nuo Saulės Dydis:

Poliarizacijos kontrastas

Akiniai Realios Nuotraukos:

Pristatymas: 1. Laivybos laikas: pristatymas per 3 dienas, išskyrus šeštadienį ir švenčių dienomis, laivybos laikas apie 15-60 darbo dienų. 2. sekimo numerį bus pateikta ir patikrinkite internete apie 1-3 darbo dienas. 3. Mes tikimės, kad jums gauti sklypas laiku, bet tai tarptautinis pristatymo, laivybos laikas yra labai priklausė nuo teikiančios įmonės ir vietos Muitas, kuris iš mūsų kontrolės.Jokių problemų, prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums ją išspręsti.

Modelio Numeris Dviračių Akiniai
Lęšio Aukštis 4.3 cm
Rėmelio Spalva Multi
Lytis Unisex
Sporto Tipas Dviratį/Dviratį/Dviračių/Pėsčiųjų/Lauko Sporto Oculos De Ciclismo
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Lęšio Plotis 7.5 cm
Sportas Tipas Dviračių sportas
Kilmės KN(Kilmės)
Rėmas Medžiaga Acetatas
Lęšių Optinės Požymis Poliarizuota
Elemento Tipas Akiniai
spalva Raudona / Balta / Juoda / Mėlyna

Panašūs produktai