Skraidantys Drugeliai Sieninis Laikrodis Abstraktaus Pobūdžio Sienos Menas Namų Dekoro Sieninis Laikrodis Drugelis Espcape Nuskrido Modernus Sieninis Laikrodis

€15.32

-25%

€20.43

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vonios kambarys laikrodis atsparus vandeniui, specialių šiuolaikinių sieniniai laikrodžiai, laikrodis sienų dekoras, freskos de sumalti, šiuolaikinės sieniniai laikrodžiai, didelis sieninis laikrodis stotis, sieninis laikrodis, sienos žiūrėti, 3d wallclock, didelis laikrodis.

Drugeliai Nuskrido Sieninis Laikrodis

Šios sienos laikrodis yra tiek sudėtingas ir stilingas,atrodyti drugeliai susiformavo ir išlaužti iš medžiagos faktinių gabalas.Drugeliai sieninis laikrodis turi atrodyti ir jaustis, kad galėtų būti apibūdinta kaip magišką ir net psichodelinio.

Laikrodis yra montuojamas su sagtimi ant nugaros ir montuojamas su paprasta lipnia pagrindo, kuris ateina su rinkiniu.Jis tinka beveik bet dekoro ir padaryti puikus papildymas bet namie, biure ar vasarnamyje, kai jūs ieškote ko nors šiek tiek skiriasi.

Kiekvienas laikrodis priemones, apie 12" x 12" ir funkcijų kvarcinis laikrodis veikimo mechanizmas su minutę ranka.Apima montavimo aparatūros, reikia 1 AA baterijos neįskaičiuotos.

Forma Vieno Veido
Funkcija Antikos Stilius
Formos GEOMETRINIO
modelis abstraktus
Derinys Atskiria
Medžiaga Akrilo
Stilius Trumpai
Sieninis Laikrodis Tipas Kita
Korpuso Medžiaga Plastikiniai
Motivity Tipas KVARCAS
Ekrano Tipas Adata
Modelio Numeris GIT-01051
Taikoma Rodymas Gyvenamasis Kambarys
Prekės Pavadinimas Vinilo Laikrodis
Tipas Sieniniai Laikrodžiai

Panašūs produktai