2019 m. Vasarą Naujų Perlų Bitės "Messenger" Grandinės Maišelį Moterų Maišas Europos ir Amerikos Stiliaus Peties Maišas bičių krepšys

€5.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kanalo rankinės, bičių piniginės, "gucci" vyrams, maišelis "chanel", guci moteris, hermes birkin bag prabanga origen, iptv, beekeep, bičių rankinės, maišas bičių.

Sveiki atvykę visi į mūsų parduotuvę

Turite kokių nors klausimų,nedvejodami siųsti man laišką.

Linkiu jums laimingas pirkinių!O(∩_∩)O~~

Jūs turėtumėte jį gauti, geriau!aeProduct.getSubject()

Ilgis 21cm,plotis 8cm, 13cm aukštas

Rankinis matavimas, egzistuoja, 1-3cm klaida

Prašome Susisiekti su Klientų aptarnavimo Tarnyba prieš Perkant , Mūsų Verslo Subjektai , Kai šios Prekės Flotacinio aukštyn Arba žemyn 20% Alibaba Nebus Atlikti Koregavimus

Pirkimo Pastabos :

1. Numatytasis Yunda Express.Jei Jums Reikia Kitų Express, Prašome Susisiekti su Klientų Aptarnavimo Kompensacijos Kainą .

2. siekiant užkirsti Kelią Kenkėjiškų Pirkimai : daug , daug Prekių, Kurie Naudojasi iš , Užsakymai Yra Ne Keičiamasi, ir Grįžo .Vieno Grįžti Negali Viršyti Bendros Mokėjimų sumos 20 Procentų.

3. Jei Yra Kokybės Problemų , Prašome Atmesti prieš Pasirašant .

4. Užsakymo 24 Valandas Išsiųsti , Kiekvieną Dieną 17:00 Sutrumpintas Vieno .17 Taškų po Sąrašas kitą Klausimą .

5. Kokybės Klausimais , Krovinių, Kai Pirkėjas Grąžina Jį , Pardavėjas Padengia 6 Dolerio, Gauti Eiti Alipay , Siųsti per Pardavėjo Lokys .Ne Kokybės Problemų Grįžti :) Pirkėjai Padengia Grįžti Krovinių .( Šiek tiek Pažeistą , Spalvų Skirtumas , Užtrauktukas Ne Sklandžiai , Susiuvimas , Kvapas , Krašto Krepšys Yra Aliejaus , Ten Yra ne Įprastomis Aplinkybėmis Gali išsitrinti , Arba, Jei Jis Purvinas, Tiesiog Jį Nuvalykite , netrukdo Naudoti ), Neatsižvelgiant į Priėmimą !

6. Apie Chromatines Aberacijas : Prekės, kurių buvo Imtasi Natūra , Mes Stengiamės Išvengti, Sumažinti Chromatines Aberacijas , Skirtingų Monitorių Yra Įvairių Spalvų ir Kontrastų .

7. Apie Kvapą : Dalis Maišas Bus Šiek tiek Kvapas , Paprastai Dedami į Vėdinamoje Vietoje Kiekvieną Kartą kai , Jūs Galite Pašalinti , Arba padedant Kelis Kartus, Nėra .

8. Su Pagarba Dydis : Produkto Informacija Nurodė, Dydį , Yra Rankinis Matavimas , Bus 1-3cm Klaidos .

9. Ekstra Komponentas Atmestas , Kompensacijos 100 Doleris Darbo .50 Daugiau nei Lygi 50 Nutartį , Atmesti .Nieko mainais .

10. Pasirašyti Check out-of-Stock Arba Trūksta Priedai , Jei " out-of-Stock Prekes Trūksta Priedai 1-2 Dienas Susisiekti , Jei Jūs neturite Kontaktų , Mes į Prekių Baigtas , nebegali Susidoroti su Pakeitimo .

Grąžinimo Procesas Yra taip: :

1: Jei Agentas ir Gamintojai Turi Grąžinti , Prašome Pateikti Alibaba Įtrauka numerius , Kreipkitės į Mūsų Klientų Aptarnavimo tarnybą, kad Patvirtintumėte .

2: Mieli Draugai Grįžti Kurjerių Jei po Išleidimo , Prašome Nuolat Express Vieną Numerį , Tai Yra Gana Sunkus , Įsitikinkite, kad Išlaikyti Gerą Oh , Nes Kai Mes gavome Jūsų Kurjerį , taip Pat su Šiuo Express Vieną Skaičių Įvesties Failą iš Kurio Norite , Jei Jums Nereikia Prisiminti, Tai Išreikšti Skaičių , Mes negalime Padėti Jums Sužinoti, Jei gaunate Grąžą. >> Pro Express, po 2-3 Mieli Draugai, Jūs Galite Pereiti į Svetainę Kurjerių Įmonės Patikrinti, Ar Mes Pasirašė Express. , Jei Ji Rodo, Kad aš Pasirašė už Tai , Tėvai Gali Susisiekti su Mumis iš Karto po Pardavimo Wangwang Tvarkymo .

3: Prašome Susisiekti su Klientų Aptarnavimo Paaiškinti Priežastį prieš Grąžinant Produktą. ; Neleistinai Grįžo negalime Priimti , Mes Atsisakyti Priimti Paviršiaus Pašto ir greitas Pristatymas. .Siekiant Geriau ir Laiku Išspręsti šią Problemą už Jus , Laikykitės toliau Lentelėje Bendradarbiauti su Mūsų Darbą , Ačiū !

Apskaičiuojant Grąžinamąją išmoką, Pranešimas :

1. Ne Dirbtinis Žalą , Užtikrinti, Kad tpg Yra Išsami , Kad Jūs neturite Naudoti .

2. su Priedais , būčiau Dėkingas, Jei Jūs Turite Priedus Grįžti .

3. Krovinių Mes Manome , Prašome Siųsti Atgal į Produkto Pirmosios Išmokos .Mes Grąžinti Grąžintos Prekės Jums po Jų Gavimo. ( Nes Sumokėti Pašto išlaidas Yra Labai Brangu , Yra Normalus Pašto 2~4 Kartus .Mes esame Grąžinimas prekių Savikaina , Krovinių Neviršija Pašto išlaidas moka Mūsų Įprastas Express", Kai Jį Įsigijote. ), Ačiū už Kliento Bendradarbiavimą !

1. Po Pasirašymo Kokybės Problema, Jį Grąžinti Krovinių iš Kiekvienos Pusės .Grįžti Krovinių Klientas Mokėti , Mes Turime Išsiųsti Krovinių .

2. Negerai Prekių :7 Dienos , Reikia Fotografuoti , Pagal Mūsų Laivybos Standartas , kelios Dalys minus 10 Likusi dalis Yra Vidutinis Krovinių .

3. Kokybės Klausimai : Pasirašyti iki registracijos , Jeigu Ji Yra Kokybės Problemų, Prašome Jį Atmesti .( Return, Laivybos Mokestis po Pranešimu )

4. Nėra Kokybės Problema :7 Dienos , Nereikia Imtis Selfie , Pirkėjams tenka Grįžti Krovinių .

5. Patvirtinti Gavimą , Nieko mainais .

6. Express Atmestas , Visi Prekiniai Pirkėjų Savęs Priežiūra !Siųsti SF Gabalas , Reikia Pasirašyti Asmeniškai Patikrinti, Jei Yra kokių nors Problemų su Maišas , Jei Yra kokių nors Problemų, Mes kompensuos Pagal Bendrųjų Krovinių. !

7 .Ekstra Komponentas Prekes , Tai Yra Normalu, Kad Ten Gali Būti iš Atsargų į Jį ( Prašome Pirma Fotografavo Susisiekite su Mumis Ačiū )

Ir Įrašo : Užsakymo Rodo, Kad Visi aukščiau Turinys Buvo Skaityti ir Patvirtino.

Baby Dydis : Ilgai 21CM Pločio, 8 CM aukščio 13CM ( Rankinis Matavimo Paklaida 1-3CM Priklauso Normalus )

Medžiaga PU
Audinio Tekstūra PU
Pamušalas Poliesteris
Lytis MOTERIS
Populiarus Elementai Pearl
Rūšių maišelius Peties & Rankinės
Interjeras Mobilusis Telefonas Kišenėje
Ar Paramos Skirstymo Paramos pasiskirstymas
Ar Inventorių Is
Stilius Moteriški Crossbody Krepšys
Proga Universalus
Pagrindinė Medžiaga PU
Bagažo Tendencija Stilius grandinės krepšys
Atsargų Tipą Vieną
ka gai fang shi Magnetinis Užsegimas
modelis Vientisos Spalvos
Modelio Tipas Kietas
spalva Balta, raudona, juoda, rožinė
Pagrindinės Pardavimų Regionuose Pietryčių Azija
Krepšys Vidaus Struktūrą Mobiliojo telefono kišenė, užtrauktuką
Maišelio Dydis Mažas
Punktas 7282
ŠALTINIS Kategorijos Off-the-Shelf
Taikant Lyčių Moteris
Ar Tarpvalstybinių Tiekimo Is
Balansinė Narys suo lian shi ti ba
Išvardytų metų sezonas 2018 m. Vasaros torija
Apdaila Siuvinėjimo
Pagrindinių Tolesnių Platforma Noras, "Amazon", AliExpress, Nepriklausomas Stotis, Lazada, EBay
Lagamino Formos Horizontalus Aikštėje
Ar Eksporto No
Išorinis Atidaryti Kišenę
Formos Kuprinės
Uždaryti Tipas Ne Užtrauktukas
Rankenų/Dirželiai Vieną
Kietumas Sunku
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Peties Dirželis Skaičius Vieną

Panašūs produktai