Daug 3 breadboard breadboard 830 pin jungtis valdybos Arduino projektai/Rasperri Pi

€12.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nanopc t4, arduino, sr04, breadboard solderless, njm3414am, breadboard, breadboard mb102, arduino nano, zynq, sagė pin.

Valdybos ryšį, kad reikia Arduino projektai/Rasperi Pi, idealiai tinka pinchar jūsų laidų "Dupont" ir " conexionar savo jutiklius ir jungiklius.Matricos 14x64 pin jungtis.Lipni, pagrindas galios tai į vieną pusę bazės ir jungtys Suvienyti kitos plokštės.Priemonės: 172x64x85mm.Spalva: balta.

Warrantry SATISFACCION

Mums patirties iš mūsų klientams yra kažkas labai svarbaus.Mes dirbame VISI kiekvieną dieną mejorarla ir mes norime pasakyti, su tavo padeda.Jūs MOTERŲ dėkingas, kad vertės sandorio formos, daugiau tikslų, kaip įmanoma.

GRĮŽTA

Kai apsipirkti jums aceptando mūsų sąlygomis, tiek laisvosios prekybos.

Prašome jus asegures nei straipsnis, kad šių pirkimo, jums tikrai nori ar reikia, jei tai abejoju, galite susisiekti su mumis dėl resolverla, yra priimtinesnis, įsitikinkite, kad prieš.

Tuo atveju, kai prekė kitaip tavo pleasantness siuntimo išlaidas vykdyti pagal tavo sutampa.Jei tai decentralizavimo buvo grįžti su lygiai tas pats, kaip jis gautas originalioje pakuotėje ir VISUS priedus, jei llevase.

Garantuojame, kad mūsų įmonės produktus, išėjo puikios būklės ir puikiai supakuotos, net gerai, jei transportavimo metu kilo, kai sergamumas jums, prašome contactes su mumis, buscaremos kartu sprendimas, jei tai būtų įmanoma.

Siuntas.

Todos los produktus, kurie yra prieinami mūsų palapinę, nes turime sandėlyje.Daugeliu atvejų produktas palieka tą pačią dieną, kad atlikti pirkimą.Jei yra laisva Nemokamas pristatymas paprastu paštu kad mes negalime užtikrinti dieną atvyksta jums.

Siuntas į kanarų gali proga muitinės mokestis, tai yra šių atvejų yra pirkėjas, kuris paleisti su šiuo išlaidos.

Pardavimo sąlygų.

Tuo atveju, jei jie nori disentir jūsų pirkimo ha iš anksto susisiekti su mumis, jei nebus priimti decentralizavimo.

Funkcijos didžiausia 14 dienų Ural, kad decentralizavimo.

Jokiu atveju neturi būti grąžinamos sumos tol, kol produktas nėra naujas mūsų patalpas ir jūros ir patikrinti.Per minėtą sumą atimate pašto.

Dėl nekokybiškų daiktų bus laivų, iš nugara VIENAS lygus arba alg VIENAS panašių savybių (pabaigos.Sandėlyje devolveremos pertraukos atveju suma straipsnis diskontuojant pašto.

Į decentralizavimo paleisti mokestį pašto išlaidos pirkėjo.

MOTERŲ dėkingas daug tavo pirkimo ir tikimės jus pamatyti dar kartą netrukus.

Panašūs produktai