Valytuvų 14" ATNAUJINTI Galinio Valytuvo & Rankos Rinkinys, Rinkinys, Skirtas " Hyundai Getz 2002 - 2011 m. priekinio Stiklo, Priekinio stiklo ir Galinio Lango

€7.10

-41%

€12.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: skydelis hyundai galloper, hyundai getz 2011, tucson, super m, santa fe, už " hyundai getz, tvarkyti hyundai getz 2007, švarus, aiškus, i10 jutiklis, hyundai getz.

Įmontuoti: Už Hyundai Getz 2002 - 2011 m. Žanras: Pasirinktinis Tilptų, tiesiogiai pakeisti senus. 1 Mln. Kartų, dėl Apliejimo.Temperatūra Tolerancija: +iki 158F -40F (+.70C iki -40C) Unikalus trijų dalių dizaino taikoma net spaudimą per visą ašmenų ilgį Įtampa atminties taikoma net spaudimą per visą disko lengtSpecially sumaišytas gumos pristato ultimate sklandžiai, švarus, plepėjimas-nemokamai nuvalykite Aerodinaminis dizainas žymiai sumažina pasipriešinimo, triukšmo ir vėjo liftas Apsaugo nuo sniego ir ledo, sukurti nuo poveikio iš metalo/plastiko komponentų Instrukcija: Šis punktas neateina su instrukcija montavimo Apie popardaviminių: Jei turite kokių nors klausimų apie produktų kokybę, išplanavimas ir įrengimas, jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai ne pirmą kartą.Mes turime profesionalus aptarnavimas po pardavimo komandos problemoms spręsti jums, jūsų pasitenkinimas yra mūsų tikslas paslaugos!

Prekės Svoris 0.5kg
Medžiagos Tipas Aukštos kokybės Pusiau Standžios ABS Platic
Krova Galiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos švarus

Panašūs produktai