Automobilių saugos Diržų Extender Sagtis Įrašą, Dirželis Reguliuojamas Ilgis Nėštumo apsauginis Dangtis Universalus Nėščioms Moterims -

€8.86

-23%

€11.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: saugos diržas nėštumo metu, kūdikio saugumo sistema, vibratoriai saugaus nėštumo, priedai motinystės nėštumas, nėštumo gimdymo, vaistų saugaus nėštumo, įrašo saugaus nėštumo, pedikiūro saugaus nėštumo, nėštumo saugus seksas, prezervatyvai saugaus nėštumo.

Savybės:

Pavadinimas:Nėščiųjų sėdynės saugos diržas

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Aprašymas:

1. Nėščios moterys turėtų būti atsargūs, kad prisegti saugos diržu ant pilvo, kai vairavimo, kurie yra labai pavojingi pilvo.Įprasta saugos diržai gali būti pavojingas nėštumo metu; net mažų avarijų gali sukelti destruktyvaus streso ant pilvo ir jos vertybes.Prašome pasirinkti, Nėštumo Diržas.

2. Saugus juosmens vadovas saugiai vadovas nėščiųjų diržas taip, kad saugos diržas kerta šlaunies vietoj pilvo, saugiai perkelti slėgis saugos diržą iš sėdynės diržu į sėdmenis, venkite staigiai stabdyti ir kitų traumų ir užtikrina saugų negimusiam kūdikiui ir mamai.

3. Aukšto kietumo plieną, saugus ir patikimas, naudoti ir ramybė.Didelio stiprumo įtampa gali būti naudojamas ilgą laiką

4. Pridedant saugos diržų reguliatorius aplink apačioje sėdynės, jį įdiegti per kelias sekundes, nereikia praleisti daug laiko unfastening ir refastening diržo.

5. Tinka minios: nėščios moterys, žmonės su alaus pilvo, tiems, kuriems buvo atliktos pilvo ar pilvo operacijos, cezario pjūvis, medicinos uosto ar artimųjų operacijos.Diržo įtempiklis gali būti tvirtinamas prie automobilio sėdynės ir negali būti perkeltas.Nesvarbu ar esate smulkus/liesas ar ūgio, ji tarnaus jums.

Pakuotė:

1*Nėščioms sėdynės saugos diržas

Pastabos:

1. 1 colis = 2,54 cm

2. Prašome įvertinti patys pasirinkti tinkamą dydį.

3. Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Medžiagos Tipas Poliesteris
Specialios Funkcijos Nėščioms
Modelio Pavadinimas NĖRA
Prekės Svoris 0.4kg
Elemento Tipas Saugos Diržai & Padding

Panašūs produktai