Augalų Šiltas Šiltnamio efektą sukeliančių Succulents Augalų Izoliacija Apsauginė Šiltas Kambarys Žiemos Anti-frost Palapinę Už vidaus /Lauko Naudoti 50x40x40cm

€8.34

-32%

€12.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bonsai, namas šiltnamio efektą sukeliančių, afrikoje sultingi, kalbame palapinė, vaikų palapinė, growbox rinkinys, sodo žalias namas, fantazijos palapinė glamping, šiltnamio efektą sukeliančių, žalias kupolas palapinė.

Kulka Taškų:

1、PE Akies Audinys: apsauginis dangtelis yra pagamintas iš orui PE tinklinio audinio, šiltnamio efektą sukeliančių yra atsparus vandeniui ir vabzdžių įrodymas.Taip, jis yra patvarus.

2、Šiltas Apsauga: Ši maža gėlių kambaryje gali laikyti šiltai ir apsaugoti savo augalus nuo šalčio ir sniego, suteikti daugiau komforto jūsų augalų medelynų.

3、Taikoma Augalai: dydis tai šiltnamio efektą sukeliančių yra apie 50*40*40cm/19.69*15.75*15.75 tam, kuris gali būti naudojamas ir pateikimo gėlės, succulents, vazoninių augalų, ir kt.

4、Lengvai Perkelti: mini gėlių namai gali būti perkeliamas į bet kurią vietą norite padėti, užtikrinti, kad augalų auginimo aplinkai, turi gerą vėdinimą ir daug saulės spindulių.

5、Tinkamos Vietos: Tinka mažoms kiemuose ir namuose dedamas sodai, terasa arba balkonais.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: rėmas + akių audiniai

Pakuotės dydis: apie opp 45*10*10/17.72*3.94*3.94 į

Svoris: apie 1kg

Pakavimo sąrašas:

1 * Elektrinės Išmetamų Šiltnamio Efektą Sukeliančių

Modelio Numeris Augalų Šiltas Šiltnamio Efektą Sukeliančių
Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai