Sodo Sraigės Spiralinis Grąžtas 18-45cm Digger Žemės Sraigės Spiralinis Grąžtas Twist Drill Bit Sodinimo duobutę Grąžtai Sodo Sodinamoji

€5.55

-15%

€6.53

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bonsai, augalų puodą, puodą, sraigės gręžimo, žemės pasaulyje, vazonas, kamuolys pasaulyje, dekoro vazonas, mini puodą, frog pond.

Aprašymas:

Šių šaltojo valcavimo plieno pagamintas sraigtas bitų dirbti su daugeliu belaidžių varomas grąžtai, kuris gali būti naudojamas daugelyje žemės paviršiaus, pavyzdžiui, smėlio, žemės, kieto molio, żwirowy dirvožemio ir kt.Super patvarus ir aštrių laiko ir energijos taupymo gręžimo.Puikiai tinka greitai kasti skyles įrengti aptvarų atramoms, deniai, sodinti medžius, krūmus, žvejybai ant ledo skylės ir daugiau.

Savybės:

* Kurie yra aukštos Kokybės Lydinio, Sraigės Bitai: Pagaminti iš šalto valcavimo plieno metų problemų-nemokamai naudoti. * Kurie yra tvirtas&Patvarus: Stipri struktūra.Nėra lengva deformacija po ilgo laiko gręžimo. * Ar lengva Gręžimo: Į sustorėti ir pailgino peiliukai leidžia be vargo, skylių gręžimas. * Ar kelių Dydžių Pasirinktinai: yra bitai skirtingų dydžių pasirinkimas, todėl jūs galite pasirinkti korespondentas vieną savo žemės digger. * Ar tinka Visos Pratybos: Šios sraigės bitai yra universaliai tinka belaidžius grąžtai visų dydžių.Jūs galite lengvai prijungti ir gręžti skyles žemėje patogiai.

Specifikacija:

1.Prekės Pavadinimas: Sraigės Bitai 2.Spalva: Kaip Parodyta Nuotraukose 3.Medžiagos: Šalto Valcavimo Plieno 4.Dydis Pasirinktinai: 4*22cm, 5*22cm, 4*45cm, 5*45cm, 5*18cm, 8*18cm 5.Dėl: Bevielis Grąžtai Visų Dydžių

Paketų Sąrašo:

1 x Sraigto Tiek

Panašūs produktai