SanDisk 2tb Tipas-c Nešiojamų 1 tb SSD 500GB 550M Išorinį Kietąjį Diską, USB 3.1 HD SSD Kietąjį Diską 250GB Kietojo Disko Nešiojamas

€71.66

-50%

€143.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ratai sunku, byla hdd orico, ssd, extern ssd, mažas išorinis ssd, vsd 1t tb, hd ssd, hd 128gb ssd, ssd disko sandisk, usb stick.

SanDisk Extreme Nešiojamų SSD Didelės spartos saugojimo hi-res nuotraukas ir vaizdo įrašus

GREITIS IKI SRAUTAS.PERKELTI FAILUS GREIČIAU.

Patikima SanDisk Extreme Nešiojamų SSD pristato aukštos spartos pervedimų iki 550MB/s skaityti greičiu.Tai daro jį puikus taupymo ir redagavimo hi-res nuotraukas ir vaizdo įrašus.Su IP55 reitingų, ji taip pat stovi iki lietus, purslai, išsiliejimas ir dulkių.

IKI 550MB/S GREIČIU SKAITYTI

Su aukštos kokybės pervedimų iki 550MB/s skaityti greičiams, SanDisk Extreme Nešiojamų SSD leidžia iškrauti failus akimirksniu.

PAJĖGUMAI IKI 2TB

Iki 2TB didelės spartos saugojimo dėl aukštos res nuotraukas, vaizdo įrašus ir garso failus, SanDisk Extreme Nešiojamų SSD yra puikus visų savo kūrybinių užsiėmimų.

VEIKIA SU "WINDOWS" IR " MAC " KOMPIUTERIAMS, USB-C ARBA USB-A

Skirta darbui su Windows ir Mac, su SanDisk Extreme Nešiojamų SSD yra įrengta USB 3.1 Tipas-C jungtis ir taip pat USB Tipo, C Tipo-C kabelio ir Tipo, C Tipo-Yra adapteris, reiškia, kad ji bus dirbti su pc ir Mac šiandien, rytoj ir vakar.

KOMPAKTIŠKAS, KIŠENINĖ DIZAINAS

Geri dalykai ateina į mažų dydžių!Su SanDisk Extreme Nešiojamų SSD pristato didelio našumo ir pajėgumų ratai kuris yra mažesnis nei išmanusis telefonas.

PASTATYTAS TECHNOLOGIJŲ LYDERĖ

Daugiau nei prieš 25 metus, kad SanDisk prekės ženklas sukurtas pirmasis pasaulyje "flash" kietojo disko ir tai buvo tik pradžia.Kaip technologijų lyderė, mes garantuojame, kad mūsų produktai ir toliau teikti aukščiausios kokybės, kad galite pasikliauti.

Tipas Išorinis
Stilius ssd
Sąsajos Tipas USB 3.0
Dydis 96.2mm x 49.55mm x 8.85mm
Modelio Numeris SDK-E60
Sistema XP,Win7,Win8,Win10,MAC
Prašymas Serverio
Greitis iki 550m
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas SanDisk

Panašūs produktai