TOPHIPHOP Lediniame Iš Raidės Karoliai Pakabukas Su Grandine, 2 Spalvų AAA Cirkonis Karoliai Mados Hip-Hop, Rokas Papuošalai, Dovanos

€14.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plokštė wi fi ddr4, plokštė iš plieno rankena, plokštė antspaudas bp l, yakima gaisro naujienos, jeilio panikos aliarmas, yakima q30 įrašus, jakų vilnos, pončai, plokštė plieno kūdikių, yakima pusė stovo.

Prekybos Pastabos

1.Chromatines aberacijas aprašymas: chromatines aberacijas ir spalvų gaminio bus skirtingos dėl skirtingos fono, šviesos ir sumažinti kompiuterio monitorių.Tai ne per valdomas asortimentą ir tai nėra kokybės klausimas.Prekės yra taikoma faktinė prekių. 2.Dėl pristatymo: Po to, kai pirkėjas pateikia užsakymą mokėjimo, mes visi pristatyti prekes per 48 valandas (dvi paras).Iš esmės, tie, kurie užsakymą iki 3 val., bus išsiųsti prekes tą pačią dieną. (Išskyrus Sekmadienį) 3.Jei produktas yra pažeistas transportavimo metu, ar yra problemų, prašome nufotografuoti ir susisiekti su mumis laiku, suteiksime jums priimtiną atsakymą.

Dėkojame už jūsų pirkti

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti.Jūsų skatinimas yra varomoji jėga, mūsų pažanga.Ačiū.

Paslauga OEM IR ODM
Svoris 32g (including chain)
Suderinamumas Bijoux Karoliai
spalva Aukso, Balto Aukso
Proga Šalis
Formos\modelis Laiškas
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Grandinės Tipas Lyno, Grandinės
Sertifikavimo Ir FDA, SGS
Pristatymo Laikas Per 48h
Lytis Unisex
Pakabukas Dydis 73*37mm
Modelio Numeris BESPC4581V
Prekės Pavadinimas MATHALLA
Pakavimas Dėžutė
Bauda ar Mados Mados
Metalų Tipas Nerūdijančio Plieno
Medžiaga Kubinis Cirkonis
Stilius Hiphop/Rock
Funkcija ilgos grandinės karoliai
Mūrinis AAA Kubinis Cirkonis akmuo
Elemento Tipas Karoliai
Prek.kod 1 Vnt
Medžiagos Nekilnojamojo auksą, padengtą variu

Panašūs produktai