DC12V Didelio ryškumo min led 100mm šviesoforo mokyklų mokymo

€28.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: led eismo, kūgio eismo, bamblys vonia, plonas raktas, embedded kelio, rožinė pantera "samsung", thule, Wavecom Q2303, hu64, eismo lazdelė.

Prašome pranešti mums, įtampa jums reikia, kai užsakymą ,ačiū !!!DC12V Didelio ryškumo min led 100mm šviesoforo mokyklų mokymo Naudojimas : Naudoti už mokyklos mokytojo ,automobilių stovėjimo aikštelė, pramonės zonoje, ir t.t Pavadinimas DC12V Didelio ryškumo min led 100mm šviesoforo mokyklų mokymo LED spalva Raudona,žalia LED QTY 20pcs kiekvienos spalvos Lempos skersmuo 100mm LED raudonos šviesos :620-625nm G:500-505nm Bangos ilgį, Raudona/geltona :4000-5000mcd Gyvenimo trukmė 3-5 metų GRYNASIS Svoris 2.1 KG regėjimo kampas 30 °C Vizualiai atstumas 500m Garantija 2years Darbo temperatūra -40--+50 LED tipo Taivano Epistar

Vaizdo informacija:

Pakuotė

1.Pakavimo eksporto standartinis kartoninės.

2.1 Set/1Package.

Mokėjimo

1.Išmokos turėtų turi būti pateiktas per 3 dienas po užsakymo pateikimo.

2.mes accpet alipay ,banko pavedimu, west union, paypal ir kitų mokėjimo terminai ,jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvai.

Vežimas

1.Mes paprastai siųsti elementą, per 2 dieną po apmokėjimo.Kartais jūs galite gauti paketą greitai per 14 dienų, tačiau kartais ji gali trunka apie 24 dienų atvykti.Tai yra dėl į paštą, Tikiuosi, jūs galite suprasti.

2.Mes laivas elementą oro paštu iš Honkongo paštu.Standartinis pristatymas naudojant post office oro paštu, imtis 14-26 darbo dienas iki pristatymo.Garantija bus teikiama per 30days po gimdymo.

3.Klientams bus atsakinga už mums tinkamą siuntimo informacija per checkout.Prašome patikrinti, prieš baigia vykdymo procesą.Mes padengs ne prarastų paketų dėl neteisingo adreso informacija pateikta klientui.

Garantija

1.Mes teikiame 1 metų garantija.Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 darbo dienas nuo pristatymo.

2. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.

Straipsniai grįžo po 7 darbo dienų pristatymas yra tinkamos finansuoti tik remonto.Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Atsiliepimai

1.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Labai ačiū už paramą!!!Tikimės, kad jūs patenkinti mūsų paslaugomis!Tikiuosi, kad mes turime ilgalaikius ir draugystės verslo bendradarbiavimą.

LED Spalva Raudona ir Žalia
Led Kiekis 20pcs kiekviena spalva
Galia R
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Dydis 100mm
Modelio Numeris WDM-JD100-RG-02
Tipas 100mm šviesoforai
IP klasė IP53
Medžiaga pc

Panašūs produktai