Tegul 500pc Silikono Granulių 15mm Turas BPA FREE Prarasti Kramtyti Kramtyti Granulių Papuošalai Teether Karoliai Žaislas "PASIDARYK pats" Juvelyrika Karoliukai

€42.38

-16%

€51.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 10mm silikono granulių kramtyti, krištolo karoliukais 500pc, fox silicio, teether, silikono lęšiai karoliukai 500pcs, kramtyti papuošalai, 9mm silikono kramtyti karoliukai, kūdikių bangle, harajuku parko, kūdikių bangle apyrankės.

Ramina kūdikių dantenų nors kramtyti.Vėriniai ir pakabučiai yra daug skirtingų jutimo iškilimų padėti tiems, dantys, kai jie bando pralaužti.

Karoliukai yra pagaminti iš maisto kokybės Silikono, chewable , saugus, BPA, Ftalatų, Švino-Nemokamai.

Nepalikite kūdikio be priežiūros, su karoliai, kaip ji yra smulkių detalių.Karoliai yra skirtas mama nešioti ir kūdikio kramtyti.Nedėkite vaikui žemyn miegoti su karoliai.Nedėkite karoliai aplink vaiko kaklą.Nepalikite vaiko be priežiūros, karoliai arba įrašus juose yra smulkių detalių.Disponuoti iš karto, jei jis pažeistas.

Šiame rinkinyje yra visi pagrindai, kad bent šešis karoliai ir būtų verta $78-80, jei jums įsigyti viską atskirai!Mes parduodame tai kietas 20% nuolaida!

dydis 15mm 500pc

Formos ROUND
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Modelio Numeris Kūdikių Teether
Funkcija teether
Amžius 4-6 mėnesių
Pakavimas Kita
Prekės Pavadinimas tegul
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai