SRAM Originalus GX Erelis Sukelti Shifter 12 Greičio Juoda Dviračių Shifter

€39.14

-2%

€39.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pakeisti sram gx 11v, sram nx eagl, gx12 vyras, mygtukas "shift", sram jungiklis, ltwoo 10 greitis, shimano xt 1x12 groupset, rankenėlės sram force, gx erelis 12v rinkinys, derailleur galiniai.

Aprašymas SRAM GX Erelis Sukelti Shifter 12-greitis - juoda ASORTIMENTĄ REALIZUOTI.

Tai yra intervalas Eagle™.Asortimentą pasiekti.Suprasti.Asortimentą už apribojimas ar sudėtingumą.To, kas buvo daroma anksčiau.Įvairios kur bebaimis pasakojimai atitinka negailestingai inžinerija.Kai tylus tikslumas atitinka troublefree patikimumą.Kur paprastumas rungtynes stiprumo.

Visiškai nauja sistema visai naujus horizontus.Asortimentą realizuoti.

Tai yra GX Eagle™.Į GX Eagle™ sukelti shifter yra kontrolės centras naujoji " Eagle™ var, kuris atveria savo asortimentą leis jums į realizuoti visas galimybes Eagle™.Aukščiausios ergonomika ir reguliuojamumas leidžia jums pereiti greitai, patogiai ir intuityviai.Į GX Eagle™ shifter vykdo su visais priedais ir patobulinimais, kad XX1 ir X01 Eagle™ sukelti pavarų perjungimo rankenėlės gavo, gerinti sukelti jaustis, tikslumas ir ilgaamžiškumas už kiekvieną rider bet reljefas.

SAVYBĖS IR PRIVALUMAI

Eagle™ suteikia sklandžiausiai ir patikimiausias 1x keičiantys kalnų dviračiais.Optimizuotas perjungimo tikslumo per X-GARSO™ " kabelis traukti veikia nepriekaištingai su Eagle™ galiniai derailleurs.Super patvarus kaltiniai aliuminio sukelti sukurta plaka.Su Piršlys™ X galite reguliuoti savo pamainą, stabdžių ir Reverb svirtis setup svirtis ergonomika, kad yra puikus jūsų rankos padėtį ir taip, kaip jums vaώinλti.

SRAM Eagle™ drivetrains yra tik 1x drivetrains, kad yra visiškai sistema sukurta optimalų našumą.Eagle™ drivetrains yra suprojektuotas, išbandytas ir įrodyta, kad pristatytų lengviausią, rezultatyvumo, labiausiai tvirtos sistemų visiems lenktynininkams, bet takas.

Eagle™ technologija suteikia išplėstą, optimalus pavarų diapazoną, kuris leidžia suvokti, kad jūsų dviratis potencialo daugiau, jeigu ji kada nors buvo.

Kas SRAM GX Eagle™ sudedamoji dalis yra 100 proc suderinama su visų lygių SRAM Eagle™ varomųjų ratų sistemos.

Tai Eagle™.

Piršlys X Integruoti Piršlys X clamp yra daugiau nei tik pakaba.It\ \ 's, pavyzdžiui, turintys Martha Stewart sutvarkyti savo kabinos.Nes kiekvienas apkabos, priima iki trijų valdiklius, galite viską iš savo XLoc sustabdyti lokautas, jūsų pavarų perjungimo rankenėlės SRAM ir AVID stabdžių svirčių, taip pat savo Reverb XLoc remote, visas dvi apkabos.Trumpas genetiškai inžinerijos ilgiau rankose, it\ \ 's puikus būdas viską lengvai pasiekti.Tiesiog kaip Morta būtų.

X-GARSO™

Sukurta specialiai SRAM 1X, X-GARSO išlaiko perkeliant sharp ir nuosekliai per visą kasetę.

ZeroLoss™

ZeroLoss tiesiog reiškia, gerai, nulis nuostolių, kai jūs stumti ant peties, dėl upshift arba nuspaudę klavišą shift, kabelis verčiasi iš karto-nulis praradimo judėjimo.Nėra vidurinioji-žemės, kur jūs\'re waiting for perėjimas į priekį.Pavarų pokyčiai yra greitai ir tiksliai.

'

Pakuotės Svoris 0.25kg (0.55lb.)
Pakuotės Dydis 15cm x 10cm x 10cm (5.91in x 3.94in x 3.94in)
Kilmės TW(Kilmės)
Iš Viso Talpa 10-50T / 11-50T
Įrenginio Tipas gabalas
Modelio Numeris GX ERELIS
Sudedamosios dalys Derailleurs
Pavaros 12 Greičio
Medžiaga Aliuminio
Prekės Pavadinimas SRAM
Tipas Sukelti shifter

Panašūs produktai