Mobiliojo Telefono Ekrane Stiprintuvo, Didintuvo 12inch HD 3D Ekranas, Projektorius, Skirtą Išmanųjį telefoną, Mobilųjį Telefoną Didinamąjį Stovėti Priedai

€3.46

-12%

€3.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: prietaisas mobilus projektorius, dizaineris išmanųjį telefoną projektorius, aukštos rezoliucijos telefono ekranas didinamasis stiklas, erotika nelaisvėje vyrams, crt ekranas, telefonas projektorius, korinio ryšio projektorius, projekto ekranas, didelės mobiliojo telefono ekrane stiprintuvas, mados 3 d telefono ekrane stiprintuvas.

Kulka Taškų:

1、Sumažinti Nuovargio: magnifier gali padidinti telefono ekranas 2-3 kartus, kaip ir planšetiniame kompiuteryje.Stiprintuvas gali sumažinti regėjimo nuovargis ir kitų nepatogumų, su kuriais susiduria dėmesio, dėl mažo ekrano ilgą laiką, kad būtų galima lengvai žiūrėti vaizdo įrašus ir žaisti žaidimus.

2、Aukštos kokybės Objektyvas: patobulinta 3D mobilusis telefonas projektorius priima Frenelio lęšis, aukštos raiškos zoom optika ir anti-mėlynos šviesos spinduliuotės technologiją, kuri gali užtikrinti aukštos raiškos vaizdus ir sumažinti regėjimo nuovargis.Ekranas yra aiškesnis nei kiti ekranai.

3、Sulankstomas ir Praktiška: sulankstomas visas, dengiamojo gaubto išsprendžia šviesos nutekėjimo defektas, kuris atsiranda, kai ekrane daugumoje mobiliųjų telefonų rinkoje priartinamas.Kai gaubtu nereikia, stogelis gali būti sulankstyti arba pašalintas.

4、Geriausia Dovana: magnifier yra paprastas ir stilingas, kuri yra suderinama su visais išmaniaisiais telefonais.Ir magnifier bus gera atostogų dovana jūsų draugams ar artimiesiems.

5、tik aukščiausios Kokybės: Mes naudojame aukščiausios kokybės kietųjų medžiagų padaryti mūsų mobiliojo telefono stovas ekrano stiprintuvo siekiant užtikrinti ilgalaikį naudojimą.Mes tikime, kad jums bus įsimylėti šio naujo mobiliojo telefono ekrane stiprintuvo.

Techniniai duomenys:

Vardas: Mobilus Telefono Ekrano Didintuvai

Modelis: L20

Medžiaga: Akrilo objektyvas + ABS stendas

Spalva: Juoda

Tinkamas dydis: universalus

Produkto svoris neto: apie 235g

Pakuotės svoris: apie 300g

Pakavimo dėžutė dydis: apie 26.5x18x2CM/10.43x7.09x0.79in

Carton dydis: apie 54x33x36CM/21.26x12.99x14.17in

Vienas langelis: 40

Grynasis svoris: apie 12KG

Bendras svoris: apie 13,5 K

Patarimai:

1. Geriausias atstumas, žiūrėti vaizdo yra 20-60 cm.

2. Ši 3D išlenkti magnifier yra rekomenduojama naudoti prasto apšvietimo aplinkoje, ir peržiūra poveikis bus labiau akivaizdūs ir neįvykdyti.Tai nėra rekomenduojama naudoti šviesą ir atspindi aplinką. (Dėl pakankamai šviesos bus sukelti refrakcijos, sukelia šviesos painiavos, nyksta vaizdas ir net jausmas, galvos svaigimas)

3. Virš 2 taškai yra labai svarbūs HD ekranas.

Pakavimo Sąrašas:

1*Mobiliojo Telefono Ekrane Stiprintuvo Rinkinys

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Prekės Pavadinimas viugreum
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 12"

Panašūs produktai