Natūralus Organinis Cordyceps Gėlių Cordyceps Sinensis Cordyceps Militaris Gėlių Chong Cao Hua Sustiprinti Imunitetą

€13.33

-14%

€15.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: angelica sinensis, koliziejus, maca, cum veido, ocarina prancūzija, vakarienė plokštės rinkinys, vienas piec maudymosi kostiumėlį, 1 tb usb, melatonino, miego, aukštas omega 3.

Cordyceps gėlių, taip pat žinomas kaip Cordyceps militaris,Šiaurės Cordyceps ir kt., yra kolektyvinio pavadinimą Šiaurės Cordyceps. "Cordyceps gėlė" yra ne gėlės, tai iš esmės cordyceps vaisinės įstaiga, medicinos grybelis, kuris sujungia vabzdžių ir bakterijų, o ne Cordyceps vaisinės kūno.Siekiant atskirti jį nuo Cordyceps pirklio davė jį gražus pavadinimas vadinamas "Cordyceps Gėlių".

Mitybos veiksmingumas:

1. Cordyceps gėlės yra daug baltymų, amino rūgščių, cordycepin, manitolis, VELĖNA, polisacharidų ir kitų sudedamųjų dalių.

2. Tarp jų, cordycepic rūgšties ir cordycepin gali išsamiai reglamentuoti žmogaus kūną, aplinką, padidinti makrofagų funkcija organizme ir didinti, ir reguliuoti žmogaus imuninės sistemos funkciją,

Ji turi tam tikrą poveikį, pagerinti organizmo atsparumu ligoms.

3. Tuo pačiu metu, Cordyceps gėlė yra taip pat naudingas kepenims ir inkstams sveikatos, ir turi tokią pat teisinę galią sustabdyti kraujavimą ir mažina skrepliai.

4. Cordyceps gėlė yra taip pat daugiausia naudojama kaip pagalbinė gydymo skauda juosmens ir kelių, impotencija ir priešlaikinis ejakuliacija, kosulio ir astmos.

Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai