Mini Širdies Formos Vietos Kortelėje Memo Turėtojo Nuotrauka Stovėti Pastaba Įrašą Vestuves Apdailos Pakuotėje 10vnt (Rose Gold)

€4.17

-16%

€5.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pavadintas vieta kortelė, rose aukso papuošalų pinigų, balionas rosegold, lentelės vietoje, kortelės turėtojas vestuvių, vestuvių kortelės vieta, memopad rose gold", sodo kelias, mini mielas bičių, Vieta, rosen ros aukso apdaila šalis.

Mini Širdies Formos Vietos Kortelėje Memo Turėtojo Nuotrauka Stovėti Pastaba Įrašą Vestuves Apdailos Pakuotėje 10vnt (Rose Gold) NAUDINGA BAZĖ: Jis yra apvalaus pagrindo, gali būti lengvai įdėti į svečių lenteles.Paprastas būdas žymėjimo lentelės, jūsų priėmimo.Gerai atrodo darbalaukio doent laikiklį su pagrindo.

PUIKI APDAILA: Gali būti lengvai pastatoma ant stalo bazės turėtojo nustatyti svečias,paprasta kaip žymėjimo lentelių išdėstymas registratūroje vestuvių,pobūvių,pobūvių ir pan.

PLAČIAI TAIKOMAS: Vestuvių priėmimo, Labdaros Kamuolys, Kalėdinis vakarėlis, Gimtadienis, Krikštynos ir pan

Išskirtinį disign: mielas mini širdies formos vietą, kortelės turėtojas yra taikomas būti įdėti į svečius lenteles su pagrindo ieškoti subtilus ir rafinuotas.

Mini širdies formos memo turėtojas yra dekoratyvinis ir funkcinis elementas išlaikyti jūsų pastabas, telefonas pranešimus visos kartu.Jūs galite įdėti priminimą laikiklį ant stalo restoranas, jį naudoti, duoti nurodymus registratūroje, arba palaikykite nuotrauką bet kurioje vietoje, kad nėra pakankamai didelis, kad nuotraukų rėmelis.

Spalva: rožinė aukso

Medžiaga: metalas

Aukštis: Apytiksl. 5cm/2 Colių

Plotis: Apytiksl. 3cm/1.2 Colių

Klipas yra pritvirtintos prie lanksčios virvės vielos kabelis.

Labai užsirašyti netikėtas biuro užduotis.

Puikiai tinka namuose ar biure su ribota erdve.

Paketą, Įskaitant:

10 * Mini Širdies Formos Vietos Kortelėje Memo Turėtojo Nuotrauka Stovėti Pastaba Įrašą Vestuves Apdaila

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga Metalo
modelis Širdį
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Baigimo
Modelio Numeris Vieta Kortelė

Panašūs produktai