Anime Meilės Lėlė 18+ Realistiškas Sekso lėlė Makšties Nekilnojamojo Pūlingas Sextoy Suaugusiųjų Vyrų Masturbacija Mažų ir nešiojamų Suaugusiems, žaislai

€50.55

-49%

€99.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nekilnojamojo lėlės nekilnojamojo, mano sekso žaislai, realistiškas vyrų makšties, sekso žaislas, ons suaugusiųjų, masturb vyrai, lytis, vyrų masturb, fr lėlės, greenscreen.

Vyriškos lyties lėlė realus animacijos meilės lėlė makšties lyties produktų suaugusiųjų masturbacija vyrų masturbacija vyrų sekso žaislai

Tai yra labiausiai ypatingą produktą.Jis skiriasi nuo visų masturbators matote.

1/Tai tikrai pagamintas iš silikagelio. 99% masturbators naudoti termoplastinio elastomero.Po 30 dienų, termoplastinio elastomero medžiaga bus išskyrų ir sukietėja.Silikono yra labiau stabili, ir patogūs, ir forma yra daugiau trijų matmenų ir realus.Jis gali būti naudojamas daugiau nei 3 metus.

2 /derinys masturbator ir garažo rinkinys.Šis produktas yra gerai padaryta, kaip ir garažo rinkinys sexy vaidmenų modeliais, bet ji taip pat turi makštį, kuri gali būti panaudota ne tik kaip surinkimo priedų, bet taip pat, kaip masturbator.

3/Trys.Kiekvienas personažas turi sielą.Mes turime daugiau nei 40 mergaičių, kiekvienas su savo istorija, parašyta Tong, aktyvus Japonijos karikatūristas, kurie praleido dvejus metus paiešką formuojant kiekvieno charakterį.

Aš tikrai sekso deivė į mano svajonė.Tai ne tik žiūri savo rankas.Susisiekite su mumis anime istorijų apie jūsų mėgstamiausia mergina.

Produkto specifikacija:

Prekės pavadinimas: DLK

Medžiagos: medicinos lygio silikagelis (be termoplastinio elastomero)

Grynasis svoris: 907g

Dydis: 23 * 22 * 12cm / 9.3 * 8.7 * 4.7 cm

Kokybės standartas: Q / hl-2018-02

Gamybos standartas: ISO9001-2008

Nuostabus jausmas realaus sekso,, Kad tu stipresnis ir ilgiau trunkantis....

Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Masturbators
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris C1399

Panašūs produktai