Makšties Nekilnojamojo Pūlingas Orlaivių Taurės Vyrų Fleshlight Masturbator Tikroviškos Soft Blowjob Makšties Suaugusiųjų Sekso Žaislais Vyrams Masturbacija

€16.34

-39%

€27.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mano sekso žaislai, sekso žaisliukai vyrams masturb, realistiškas vyrų makšties, sekso žaislas, ons suaugusiųjų, vyrų megztinis, lytis, vyrų masturb, blowjob įranga, greenscreen.

❤Diskretiška Pakuotė 100% atsargus, pristatytas jums ir imtis privatumą labai rimtai.

❤Saugus ir Minkšta Medžiaga - Produktas yra pagamintas iš itin minkštos ir aukštos kokybės žmogaus kūno saugos TPE medžiaga, ji yra minkšta ir odos-kaip jausmas ir saugus kokybės užtikrinimo.

❤Unikali Vidinio Kanalo Tekstūra - vidinis kameros yra pagamintos iš tvirto, tampri guma, liniuotas su tekstūra pirštais taktą jus į ekstazę.Built-in special išgaubti granulės, tik teisę trinties bus padidinti jūsų malonumui ir jo porininkas bus, kad jūs nebe vienas.

❤Tikroviška Vidaus - specialūs 4D tekstūros ir išgaubtos tunelio viduje prašome jūsų balanus su kiekviena veržlus, automatinė čiulpti ir lyžis atneša pakankamai trinties, super tampri, atvykimo ir matmenys yra tinkami pakankamai, kad priimti visus dicks.

Dydis 25*6.5 CM
Įkrovimo Būdas 2*AAA Baterijos (neįtraukta)
Savybės Sekso žaisliukai vyrams
Prekės Pavadinimas FOX
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 007 žaislai
Pavadinimas Multi-dažnio vyrų masturbacija taurė
Kategorijos masturbator vyrams
Medžiaga ABS

Panašūs produktai