500pcs/daug 4K HDMI 50/60Hz 2.0 HDMI Kabelis Slim HDMI Laidas, PS3 Projektorius HD LCD Apple " Nešiojamas TV Kompiuteriniai Kabeliai

€301.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hdmi rf, padengti "imac", dlp projektorius, playstation 3 slim, hdmi į vga 1680x1050, kreiptuką ps3, slim led hdmi, oro knyga "mac", dp hdmi kabelis, hdmi skaitmeninės kabelinės 4k.

Produkto aprašymas

Ilgis: 0,3 m 1m 1.2 m. 1,5 m 2m 3m 5m |

Stilius:HDMI Male Vyrų

Apžvalga:

HDMI kabelis yra naujausias ir geriausias skaitmeninis vaizdo ryšio rinkoje.HDMI yra vienintelis laidas, kurios gali perduoti neglaudintą didelės raiškos vaizdo ir daugiakanalio skaitmeninio garso į rezoliucijas didesnė nei 1080p.HDMI kabeliai yra patogu, nes jie leidžia perduoti skaitmeninius garso ir vaizdo į vieną kabelį, galima mažiau paini netvarka laidų ir švaresnė pramogų centras.Jie yra atgal suderinama į visas ankstesnes versijas.

Pagrindinės Savybės:

• 1080p Raiška.Audio Return Channel 3D - 3D-tai naujausias pyktis tiek namų kino ir žaidimų.

• Giliai Spalva - Giliai Spalvų funkcija suteikia mažiausiai 8-bitų per spalvos elementas (24-bitai iš viso"), kurioje iš viso daugiau nei 16 mln. spalvų variantų.x.prieš.Spalva - x.prieš.Spalva High Definition Audio HDMI palaiko visas high definition audio tipų, įskaitant SA-CD, DVD-Audio, DTS-HD Master Audio " ir " Dolby TrueHD.

Techniniai duomenys:

• Mūsų Didelės Spartos HDMI kabeliai - su Ethernet buvo sukurta siekiant patenkinti efektyvumo standartus.Jie yra atgal suderinama į visas ankstesnes versijas.

• HDMI Ethernet Kanalas - HDMI kabelis prideda duomenų kanalą, HDMI jungtis, leidžianti didelio greičio, dvikryptė komunikacija.Prijungtų įrenginių, kurie apima ši funkcija galite siųsti ir gauti duomenis per 100 Mb/s Ethernet, todėl jie iš karto pasirengę už bet kokį IP taikymo.

• Audio Return Channel - naujos specifikacijos prideda garso kanalą, kuris padės sumažinti kabelių skaičius turi pristatyti garso ""prieš srovę"", iš TV į A/V imtuvą, tvarkymo ir atkūrimo.Tais atvejais, kai TV funkcijos vidaus turinio šaltinio, pvz., built-in imtuvas ar DVD grotuvas, Audio Return Kanalas leidžia TELEVIZIJA norėdami siųsti garso duomenys tiekėjų A/V imtuvą per HDMI laidą, panaikinant poreikį papildomų kabelių.

• 3D Palaikymas - versija specifikacija apibrėžia bendrą 3D formatų ir raiškų HDMI įrenginiai, leidžiantys 3D žaidimų ir kitų 3D vaizdo programas.

Tipas HDMI Kabeliai-suderinama
Jungtis B HDMI
Prašymas Televizijos
Modelio Numeris HDMI kabelis
Lytis Male-Male
Sertifikavimo ROHS
Ekranas Folija
Versija HDMI suderinamus 2.0 a
Pakavimas Maišelis
Išorinis Skersmuo 4.2
Jungtis A HDMI
Pakuotė Taip
Funkcija Kaip hdmi2.0-suderinama
Komplektacija Paketas 1
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas LNYUELEC

Panašūs produktai