XT-XINTE USB 3.0-2.0 CAC Smart " Kortelių Skaitytuvas Micro SD/TF Atminties ID Banko EMV2 Elektroninių Pilietis SIM Atsarginę Kopiją Jungties Adapteris

€8.13

-19%

€10.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kortelės skaitytuvą mikro sd usb, skaitytuvas usb, emmsp lizdas, e ink, daug atminties kortelių skaitytuvas, multi sim, kortelės kredito skaitytuvas, sim kortelės cloner mobile, sim banko big sim, pilietis vyrai žiūrėti.

XT-XINTE USB 3.0-2.0 CAC Smart " Kortelių Skaitytuvas Micro SD/TF Atminties ID Banko EMV2 Elektroninių Pilietis SIM Cloner Jungties Adapteris

produkto aprašymas:

Gamintojas: XT-XINTE

Spalva: Juoda

Specifikacijos: USB2.0, USB3.0

Dydis: 85*33*15mm

Svoris: 50g

Parama atminties kortelės: SD, TF

Savybės:

produkto aprašymas:

Aukštos klasės smart card reader, mažo dydžio, tinka kompiuteriams ir mobiliesiems įrenginiams.ŠMC smart " kortelių skaitytuvas yra lengva įdiegti USB įrenginį, kuris tinka visiems susisiekti smart kortelės operacijas, pavyzdžiui, internetu teikiamoms banko ar skaitmeninio parašo prašymus.Ji taip pat turi built-in SD/TF, micro SD, SIM universalus atminties kortelės lizdas.

suderinamas:

Remti bankų, pašto skyrių, lustinių kortelių, išduotų šalyje

Gali būti naudojamas CAC (viešosios prieigos kortelę), TAPATYBĖS, nacionalinės ID

Visų susisiekti smart kortelės operacijas, pavyzdžiui, internetu teikiamoms banko ar skaitmeninio parašo prašymus: ActivClient, AKO, OWA, DKO, JKO, NKO, BOL, GKO, Marinenet, AF Portalas,, Grynas Krašto Viewer, ApproveIt, DCO, DTS, DRAUGIJOS, Disa Įmonių elektroninio pašto ir pan.

Suderinama su įvairiomis kompiuterio operacinėmis sistemomis ir smart kortelės operacijas, skaitmeninės tapatybės tikrinimo ir saugumo, tinklo BANKOMATŲ dėžė, mokėjimo, likučio tikrinimas, mokesčio, vandens ir elektros išmoka, kreditinės kortelės sąskaitą mokėjimo bei pinigų mokėjimo kortele.

specifikacija:

-USB 2.0/USB3.0 plug and play

Kortelės tipas: ISO 7816 A, AB ir C tipo 5V, 3V ir 1,8 V smart card

-Sertifikavimo standartus: EMV2 2000 1 lygis, CE, FCC, VCCI, CCID, " Microsoft WHQL.

-Operacinės sistemos: Mac OS, Windows, 10, 8, 7, Vista, XP, 2000, 2003, 2008, MANE

pastaba:

* DOD ir USG naudotojų dėmesį, kad jums reikia trečiosios šalies CACEnabler programa.

* SIM kortelės yra suderinama tik su "Windows"."Mac OS" ir "Linux" šiuo metu nepalaiko.

1. DOD karinės CAC USB smart card reader TAPATYBĖS, nacionalinės TAPATYBĖS, ActivClient, AKO, OWA, DKO, JKO, NKO, BOL, GKO, Marinenet, AF Portalas,, Grynas Krašto Viewer, ApproveIt, DCO, DTS, DRAUGIJOS, Disa įmonių elektroninio pašto ir pan.CAC kortelės

2. Smart card aptikimas: mobilus nustatymo su automatinio išjungimo funkcija automatiškai aptinka tipo smart card trumpojo jungimo ir šiluminė apsauga

3. Suderinama su U. S. karinių ir vyriausybės DOD ID korteles saugus prisijungimas

4. Kortelės tipas: ISO7816 Tipas A, B ir C (5V / 3V / 1.8 V) smart card

pastaba:

Mūsų kortelių skaitytuvas veikia tik kaip tiltas.

Tačiau, mes negali pateikti smart card vairuotojai ir redaguoti programinę įrangą, pvz., banko kortelių/asmens tapatybės kortelių.Nes tai priklauso nuo pirminę informaciją ar kitus savo šalyje ir bankų.Jei jums reikia skaityti juos, jūs turite paprašyti, smart kortelės teikėją, kaip atsisiųsti, įdiegti ir naudoti.

1. Negali skaityti asmens TAPATYBĖS kortelė,

Priežastis: kortelių skaitytuvas vairuotojas buvo įdiegta, bet į asmens TAPATYBĖS kortelė, vairuotojo arba redagavimo programinė įranga yra įdiegta, kad ji negali būti skaityti.

2. Bankas nepavyksta nuskaityti kortelės.

Priežastis: kortelės skaitytuvo tvarkyklės buvo įdiegtos, bet ir banko kortelę, vairuotojo arba redagavimo programinė įranga nebuvo įdiegta, kad ji negali būti skaityti.

Todėl klientai turi suprasti, naudoti išmaniąsias korteles.

Produktai apima:

Smart card skaitytuvas * 1

Prekės Pavadinimas XT-XINTE
Tipas Sim Kortelės
Įrengimas Išorinis
Kilmės KN(Kilmės)
Kortelių Lizdai Visi 1 / Multi 1

Panašūs produktai