Kūrybos Santalas, Žibalo, Lengvesni Benzinas Išgyvenimo Fre Starteris Derliaus Aliejaus Lengvesni Dropship Tiekėjų Dūmų Accesoires

€11.51

-48%

€22.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrai žiebtuvėliai, imco, vyras butano lengvesni, kuro žiebtuvėliai, atveju zippo, kristalų lempos, imco triplex, derliaus žibalo naftos lengvesni, bic dangtis, dropship.

Kūrybos Santalas, Žibalo, Lengvesni Benzinas Išgyvenimo Fre Starteris Derliaus Aliejaus Lengvesni Dropship Tiekėjų Dūmų Accesoires dokumentų Paketą sudaro: 1*lengvesnis(nėra žibalas) Patarimai: Žibalo Aliejaus gali ne laivas oru ,taigi, gerbiami pirkėjas turi papildyti Žibalas savarankiškai,prašome naudoti specialius lengvesni Žibalas.Funkcijos: 1.Naudinga lengvesni, Gali būti atliekamas bet kur, kaip papuošimas,mažo dydžio ir lengvai naudojamas. 2.Daugkartiniai, Naudoti taip pat, kaip ir įprasta, žibalo, žiebtuvėliai. 3.Naudojant aukštos kokybės plieno ratai, dilimui, sklandžiai jaustis. 4.Tinka rūkyti, papuošalai, kolekcionuojami daiktai, dovanos draugams. 5.Naudojant aukštos kokybės akmenukais, aukštos uždegimo norma, šiurkščios ir vienodai kibirkšties, ir patvarus, o ne lengvai oksiduojasi.Pastabos: 1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą! 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą. ★ Prašome pateikti mums žinutę, jeigu užsakymo neleidžia atvykti įvertinti laivybos laikas.Mes tai patikrinti, kuo mes gavome jūsų laišką.Prašome don ' t open ginčas bus, ačiū iš anksto. ★Lengvesni-NE žaislai - laikyti atokiau nuo vaikų.

6 tipas Nešiojamų Naftos Lengvesni
Tipas 5 rūkymo reikmenys
Tipas 4 Dovanos vyrams
Produkto pardavimo taškas Retro, Prabangus,Klasikinis
Tipas 1 naftos lengvesni
Naudojimas Žiebtuvėlis/ Collection/ Cool dovana draugui/ Apdaila
3 tipas Atsparus Vandeniui Lengvesni
Modelio Numeris MS325354
Pripučiami tipas Žibalas/Dyzelinas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
spalva kaip paveikslų paroda
Dydis 76.3*29.6*19.5mm
7 tipas Lauko Lengvesni
Tipas 2 Mini Žibalas Lengvesni
Prekės Svoris 90g
Technics Lakas

Panašūs produktai