Pintas Žvejybos Linija 8 Sruogos PE Multifilament 100M Stiprumo Žalia Žvejybos Vielos Japonijos Karpių Žvejybos Virvę Laido Žvejybos Reikmenys

€6.11

-30%

€8.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aukštas, stiprus žvejybos linija, karpis vielos, kietojo žvejybos linija, karpis tackl, 8 pintų virvių žvejybos linija, nerijos linija, linijos pe, 8 pintų virvių žvejybos, karpis žuvies, nerijos karpis.

MOSODO 8 Vijų Pintos Speklų Žalia Linija

MOSODO Pintas Speklų Linija Žalia - Birių Ritės yra sudaryta iš polietileno, labai slidus plastiko.Iš tiesų, tik medžiaga, kuri yra lietusmētelis nei Spektrai, yra teflono.Spektrai, kartu su MOSODO sustiprintas kūno technologija, daro apvalesnės ir sklandžiau liniją, kuri yra švelnesnis dėl lazdele vadovus, nei vyresnio amžiaus stiliaus nerijos.MOSODO Pintas Speklų Linija Žalia - Birių Ritės turi savitasis sunkis 0.98 g/cc – tik plaukų lengvesni už vandenį.Skirtingai nei sunkesni nailono ir Dacron linijos, kad kriaukle, MOSODO bus linkę likti paviršiuje.Tai reiškia, kad jūs gausite greičiau kontroliuoti savo žuvis po strike mažiau pilvo linija.

Ypatybė:

***Dilimui Atsparumas -8-ultra aukštos molekulinės masės polietileno ( PE ) sruogų,15 kartų stipresnis nei kitų tinklelio linijos,neįtikėtinai atsparus trinčiai, sumažinti atsparumą, mazgas stiprumo ir žemos valkšnumo savybes.

***Nuskendo —Žuvų PE žvejybos linija gali kriaukle vandens.Greičiau pjovimo vandens pagalba masalas greičiau pasiektų tikslą vandens sluoksnis, gaudyti žuvį.

***Maskuojanti Spalva —Imituoti spalva planktono vandens ir mažinti budrumą, žuvis.

***Plačiai Naudojamas —Puikus applicatable tokia padėtis, sūraus ir gėlo vandens, žvejyba jūroje, ežere žvejybos, žvejybai ant ledo ir pan.Geriausias žvejybos dovana tėvas, brolis, draugas žvejys.

Specifikacija:

Spalva: žalia

Medžiaga: PE fiber

Metrai: 100 M

Bangos: 8 Kryptys

Tinka: Jūrinės/Gėlavandenių

Bruto svoris: 90g

Pozicija 2 Vandenyno Žvejybos Valtis
Stiprumo Bandymas Diapazonas(KG) 6-47
Prekės Pavadinimas mosodo
Atsparumas Dilimui Stiprus PE, Japonija Medžiaga, kieta ir patvari
Vieta Ežero/Upės Žvejybos
Klampumo Charakteristika Kintama Linija
Audžia 8 kryptis
Pozicija Upės
Su Skale, ar Ne No
Medžiaga Pintas Vielos
Žvejybos Linija Pintas Žvejybos Linija
Kilmės KN(Kilmės)
Atmintis Labai Žemas
Skersmuo Diapazonas(mm) 0.147-0.5
Multilament Linija Karpių Žvejybos Linija
3 padėtis Vandenyno Roko Fshing
Skaitikliai 100M
Tinkamas Sūraus Vandens/Gėlavandenių
spalva žalia
Su Valdovas, ar Ne No
Formos Lygis
1 padėtis Ocean Beach Žvejybos

Panašūs produktai