4-Tinklelis Silikono Ice Cube Padėklai Silikono Formos Su Dangteliu Kūrybos Maisto-Klasę, Barų, Virtuvės Gėrimų Skystis, 3 Spalvų

€4.15

-31%

€6.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kubas ledo plokštelėje, ledai vienodai, bpa free ice cube dėklas, padengia kavos puodelio, mėsainiai triuškinama recenzija, mergina ledai, mėsainiai paspauskite nerūdijančio plieno, Ledų Sunkvežimis, ledų tatuiruotė, stūmoklio paspauskite.

Aprašymas

Šis punktas yra pagaminti su aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir ilgalaikis naudojimas.Jis yra saugus ir netoksiškas, be jokio kvapo.Gerų rezultatų įvairių rūšių temperatūra, ji yra plačiai naudojamas įvairių rūšių orkaitės, mikrobangų krosnelės, šaldytuvai ir indaplovės.Puikus pasirinkimas ledo kubelių sprendimus.

Funkcija

- Spalva: Kaip rodyti

- Medžiaga: Silicio gelio.

- Dydis: Apie 11.8 x 11.8 x 10.6 cm (ilgis x plotis x aukštis).

- Pagaminti iš maisto klasės medžiaga, ledo kubelių padėklas yra saugus ir netoksiškas, be kvapo.

- Jis turi gerus rezultatus, įvairių rūšių temperatūra.Be to, jis yra netirpus vandenyje ir įvairių tirpiklių, žalia medžiaga su didelio aktyvumo.Jūs galite jaustis ramiai virėjas sriuba ir vaisiai.

- Priimti iš aukštos kokybės medžiagos, jis turi akivaizdžių savybes, aukštos temperatūros ir žemos temperatūros, todėl jis plačiai naudojamas įvairių rūšių orkaitės, mikrobangų krosnelės, šaldytuvai ir indaplovės.

- Jis yra lankstus ir nešiojamų.Lengva nešiotis ir patogu naudoti.

- Puikus pasirinkimas ledo kubelių sprendimus.

Pakavimo sąrašas

1 x 4-Tinklelis Silikono Ice Cube Padėklai su Dangteliu Kūrybos Maisto kokybės Silikono Pelėsių Barų, Virtuvės Gėrimų Skystis

Modelio Numeris FE821
Tipas Ledų Įrankiai
Funkcija Eco-Friendly
Ledų Įrankiai Tipas Kita
Medžiaga Silikoninė Guma
Sertifikavimo EEB

Panašūs produktai