500pcs 4mm Banana garsiakalbio Lizdas moterų Lizdas Bandymo jungtys

€48.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: izoliuoti bananų moterų jack lizdas, bananų žvakės moterų jack lizdas žalia, 12v tiesinio galios, 1200w nuolatinės srovės variklis, dįr, 4mm banana moterų jack lizdas, linijinis šaltinis, banana plug jack moteris, 12v mini maitinimas, bananų jack moteris.

pradėkite Kaina: $76.00 Kaina: $93.00 Kaina: $27.00 Kaina: $430.00 Kaina: $240.00 Kaina: $45.00

pabaiga

* Naujas

* Bananų Lizdas Bandymo Zondas Metrų Priemone, kištuko jungtis

* Šių Privalomų Pareigybės yra ideali garso garsiakalbio jungtys ir kitos programos, kur patikimas didelės galios jungtys yra būtinos.Priims įvairių veda ir zondai, terminalų (e.g.standartinis 4mm banana plug)..Pakavimo kiekis: 500 VNT (250 VNT raudona + 250 VNT juodas ) Pristatymas:

Paprastai, mes išsiųsti elementą per China Post ar HongKong Post visame pasaulyje.Ji trunka 25 - 45 dienas, kad dauguma šalies .Mes taip pat tiekimo greitas būdas tokių kaip DHL,UPS,EMS ir t.t., Bet reikia pridėti papildomų pinigų už jį .Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl smulkmenų.

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Panašūs produktai