Nauji 10.1" Planšetinį kompiuterį Touch HSCTP-722-10.1-V1 Capacitive Jutiklinis Ekranas 10.1 colių HSCTP - 722 - 10.1 - V1 Nemokamas pristatymas

€7.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: hi10 touch, chuwi remontas, cwi, quad rj45, nuolatinė 1526, chuwi hi ekranas, hi10 pro touch, hi10 ekranas, cw1527 ekranas, cwi527 touch.

Pastaba : Mes ne profesionalus fotografas, todėl nuotraukos nėra labai subtilus, Visas nuotraukas rodo, internete yra imtis realių pavyzdžių,todėl pls įsitikinkite, kad jūsų elementai yra tas pats su mūsų nuotraukomis!prašome patikrinti, ar ips atidžiai & įsitikinkite, kad ji yra tiksli vienas jums reikia , jei nesate tikri,susisiekite su mumis tiesiogiai ir siųsti savo pic, arba Ne.iš jūsų įrenginių į jav .Mes neatsakome už netinkamą siūlymą .Dėkojame už jūsų supratimą !!!Ačiū

Virš & šios nuostatos įsigalioja kažkada galite pateikti užsakymą!( Labai svarbu,kad jums, Prašome perskaityti prieš siūlymą.)

1.Mes ženklo elementus, kaip "Pavyzdys" arba "Dovana", su mažesniu produkto vertę taip, kad padėti jums sumažinti arba išvengti GST ar VT arba kitų Importo Mokesčių.

Pardavėjas nėra atsakingas už jūsų šalyje jokių mokesčių ar muitų mokestį!ačiū

2. Nereikia Įdiegti touch screen & lcd screen jūsų mašina prieš bandymą.

Apmokėjimas :

1.Mes tik acept sąlyginio Deponavimo,už kitus mokėjimo būdus,pls susisiekti su pardavėju prieš jūsų pasiūlymą.

2.Kainos neapima visi muitai ir mokesčiai.Mokėjimo excpected per 7 dienas po aukciono uždarytas.nemokamos aukcione bus pranešta www.restapa.lt.

Laivybos Ir Tvarkymo:

1.Prekės bus siunčiamos per 2-5 darbo dienas po patvirtino Mokėjimo.Nemokamas pristatymas yra Kinija po oro paštu.

2. Mes nesame atsakingi už vežėjo tranzito laikas.Šią informaciją teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.

Atminkite, kad pristatymo laikas gali skirtis, ypač tuo laikotarpiu, ar inclimate oro sąlygų.prašome dont atidaryti ginčų, kol susisiekite su mumis.Jei esate skubiai ,tada prašome pasirinkti, DHL ar kitų aiškių !

MES GALI PRATĘSTI, PRISTATYMO LAIKAS, SKIRTAS JUMS,JEI JUMS DONT GET IT LAIKU.

Pirkėjas iš RU turėtų pasiūlyti pilną vardą!ačiū

Grįžti & Grąžinti:

1. Kiekvieną dalys bus bandomi iki pristatymo ,mes nesame atsakingi dėl bet kokių problemų, kylančių dėl neprofesionaliai operacija.

2. Lėšos bus būti padaryta taip greitai, kaip mes gauti dalys, Laivybos mokestis yra negrąžinamas .Siuntimas iš naujo, laivybos mokestis bus mokamas pagal pirkėjo.

VNT Sandėlyje
Dydis 10.1 colių
Sekimo Nėra. Taip
Kokybė 100% Nauji Ir Originalūs
Modelio Numeris Už Hi10 CW1515
Nemokamas Pristatymas Kinijos Paštu
Suderinamas su HSCTP 722 10.1 V1
Prekės Pavadinimas Qi Hande
Pristatymo Laikas Per 3 dienas
Modelio NR. HSCTP-722-10.1-V1
Suderinamos Prekės Universalus
Produkto Tipas Tabletę Touch Panel
Kilmės vieta
Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
spalva Juoda Spalva
Ekrano Dydis 7~10 Colių

Panašūs produktai