Motociklų Apsauginiai Akiniai Off-Road Šalmas, Akiniai Vėjo Akinius, Akinius, Kaukę, Akinius, Slidinėjimo Akiniai

€3.12

-42%

€5.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: arai šalmas, disponuoti kaukė, moterų motociklo šalmas, vyriškos slidinėjimo kaukes, šalmas, motorcycl, uvlaik retro akiniai, atago, enduro motokroso, akiniai sa, snieglentės.

57927 KARŠTO PRODUKTUS

Savybės:

Šis motociklas akiniai yra būtina turėti off-road, su tipiška temperamentas stilingą atmosferą, nepaprasto temperamento, ir bendra jos išvaizda atskleidžia unikalią jėgą, išskirtinį dar atmosferos, lyg specialiai pritaikytos Sukūrėte.

Iš užpakalinio vaizdo apie akinius, pagrindinės struktūros akiniai gali būti vertinamas.Bendras struktūros akiniai yra pagamintas iš TPU medžiagos, kokybė garantuota, ir savo bendrą išvaizdą, yra profesionaliai suprojektuotas.

Objektyvo šio akiniai priima PC sprogimų objektyvas, kuris turi funkcijas, sprogimų, anti-shock"), anti-UV, vėjo ir kt.Jis turi įvairių apsaugos efektyvumą, be to, ji taip pat turi aukštos raiškos regėjimą.

Atsparumo rėmas ir aukštos kokybės HD objektyvas, nėra lengva sulaužyti.Geriau apsaugoti savo veidą, o dar apsauga nuo UV spindulių, akinimo, ir HD vizija.

Elastinga ir lengvai reguliuoti, dėvėtojui gali laisvai reguliuoti laisvumas iš elastinės juostos pagal poreikius biuro, suteikia jums patogiausia naudotis.

Natūrali guma aplink jį, jis yra sveikas ir nekenksmingas.Tuo pačiu metu, ji turi aukštos kokybės orui kempine.Ji turi didelį oro pralaidumą ir gali būti dėvimi ne lengvai.Su kvėpuojantis kempinė yra kruopščiai atrenkami ir perėjo griežtą tyrimą.

Aprašymas:

Nesukelia kai kurių alergijų ir kitų problemų žmogaus odos.

Techniniai duomenys:

Spalva:Juoda rėmelio, spalvos objektyvas/Juodas rėmelis, juoda objektyvas/Black frame, geltona objektyvas/Black frame, vandens sidabro objektyvas/Juodos spalvos rėmas, skaidrus objektyvas

medžiaga: PC

Objektyvo dydis: 146*80mm

Pakuotė:

pora akiniai

Pastabos:

1. Kadangi dydis aukščiau yra matuojamas ranka, dydžio faktinis elementas gali būti šiek tiek skiriasi nuo dydžio aukščiau.

2. Dėl apšvietimo efektai, stebėti parametrus ir t. t.Gali būti, kad kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą.

Lytis Unisex
Lęšių Spalva Multi
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Akiniai
Medžiaga PC
Objektyvo dydis 146*80mm

Panašūs produktai