Coogam Mediniai Tangram 3D rusijos Blokų Žaidimas Smegenų Erzinti Žaislas KAMIENINIŲ Montessori Švietimo Žaislas Dovana Vaikams Berniukams, Mergaitėms

€9.02

-15%

€10.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 36v akumuliatorius samsung, kodas spalva, fizika žaislas, žaislai vaikams nuo 2 iki 4 metų, airscrew, saldainiai lobių skrynią, besiūliai top moterims, 3d smegenų modelis, kodas spalva, great wall peri.

Apie Coogam

Coogam yra prekinis ženklas, kuris yra įsipareigojusi teikti įvairių švietimo žaislai ir aukštos kokybės paslaugas mūsų klientams.Mes tikimės, kad visi žmonės, nepriklausomai nuo amžiaus vyrų, moterų ir vaikų, gali atrasti jų įdomus gyvenimas.Mes nuolat iššūkį sau į naujoves ir įgyti vertingų, patikimus produktus ir sprendimus, kad jus laimingą gyvenimą.

Coogam Mediniai Tangram 3D rusijos Blokų Žaidimas Smegenų Erzinti Žaislas KAMIENINIŲ Montessori Švietimo Žaislas Dovana Vaikams Berniukams, Mergaitėms

Funkcija

Medinė Dėlionė yra pagaminti iš natūralių ir sveikų liepų, su aukštos kokybės ir lygaus paviršiaus.Netoksiški dažai užtikrina saugų žaidimą.Joje yra 40 vnt. su protingo dydžio valdybos ( Ilgis: 10.6" Plotis: 7 "Aukštis: 0.39")

Mediniai Žaislai, Tangram Smegenų Kibinimas Įspūdį Žaidimas turi keletą pavyzdžių, formų ir ką padaryti su juo, kiekvieną kartą, galite sumaišyti vienetų dėlionės būtų išėję kitaip.pavyzdžiui, pistoletas, žmogaus, robotas, medis, skėtis, žiedas, piramidės, lėktuvas ir kt.

Paprastas dizainas ir ryškios spalvos yra puikus kibirkšties bet vaizduotę, ir jis jaučiasi didelis iššūkis vaikams su šiuo tangram įspūdį, bet ir tiesiog imtis lengvas uždavinys, kad jūs galite visiškai skirtingai kiekvieną kartą.Puikus laikas, kai jums ar jūsų vaikui tiesiog reikia nusiraminti, ar atsipalaiduoti.

Geometrinis Montavimas rusijos Blokai naudoti bendrą geometrinių raštų ir spalvų laikyti vaikams užimtas skirtingos galimybės žaisti.Sprendžiant patys padeda išlaikyti vaikai " protų dėmesio ir priduria, kūrybiškumą akies-rankos koordinacijos ir spalvos & formos pripažinimo.Tai geriau nei ant ekrano!

Nuostabus medinis Žvalgybos dėlionės vaikams, ir puikus žaislas suaugusiems.Šis tradicinis mokymo matematikos dėlionė visada traukia tiek mažiems vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms.Puikus ultimate dovanų idėjos Kalėdų Dovana / Gimtadienio Dovana/ Festivalio Dovana.

Specifikacijos Spalva: Spalvinga Dydis: 10.6*7*0.39 colių Medžiaga: Puikus kokybės medinės Svoris: Apie 230g

Pakuotė 1 x Coogam Mediniai Tangram 3D rusijos Blokus, 1 x naudojimo Instrukcija

Tai tikrai puikus smegenis stimuliuojantis žaislas įkvėpti vaikų vaizduotę, taip pat skatinti jų fizinį ir protinį vystymąsi.Imtis šio kokybės žaislų namie ir žaisti su savo vaikais!

Dydis 10.6*7*0.39 inch
Stilius Geometrinės Formos
Puzzle Stiliaus 3D DĖLIONĖ
Funkcija 5 Sklandžiai Ir Be Šerpetų
Prekės Pavadinimas Coogam
Amžius > 3 metų
Lytis Unisex
Funkcija 1 Sklandžiai kietos medienos gabalus
2 funkcija Netoksiški dažai
Medžiaga Mediena
Įspėjimas Uždusimo Pavojus - Vaikams Iki 3
4 funkcija Aukštos kokybės mediniai
Modelio Numeris 3D rusijos Blokai
spalva Spalvinga
Kiekis 40pcs valdybos
3 funkcija švietimo dėlionė

Panašūs produktai