Naujagimio Tiulio Tutu Sijonas Nustatyti, su Vienaragio Rago Lankelis + Basomis Sandalai Kūdikių Kostiumai Gimtadienio Prekes

€3.77

-23%

€4.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tiulio sijonas, mezgimo, velnio ragas, rinkiniai vienaragis tutu, kūdikių drabužių, kostiumų, sijonas kostiumas vienaragis, baby vištienos suknelė, kittle ponis lankelis, kūdikių trumpas sijonas, tutu sijonas, cosplay helovinas.

Aprašymas * * * * Nauji ir gražus dizainas *puiki dovana jūsų vaikams. *Dėl šviesos ir ekrane skirtumas,prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą.

*Medžiaga:Mikropluošto *100% brand new ir aukštos kokybės. *Specialus aksesuaras jūsų vaikas puikiai fotosesijas, arba bet ypatingomis progomis, *Ryškių spalvų padažu jūsų vaikelis daugiau mielas *Kostiumas 6 mėnesių iki 2 metų amžiaus kūdikiui *Dydis:tamprumo,tutu ilgis apie 18cm,juosmens yra apie 30cm. *Kad jūsų kūdikis tapo daugiau mados,patraukli,graži,jūsų vaikai bus labai patinka. * jie gali būti pagaminti ir suaugusiems, ir vaikams,gražus, custom varčios gali tilpti bet ypatinga proga,ar ji bus dėvėti savo vestuvių dieną accessorize jūsų vestuvių suknelė, jūsų bridesmaids suknelės,ar ji yra dėvėti kaip motinystės varčia iš anksto kūdikio fotosesiją paskelbė atvykimo šiek tiek savo ryšulio džiaugsmo ji yra ypatinga atmintį.

Paketą, įskaitant 1 rinkinys =1 x tutu sijonas + 1 x ekrano užsklandą + 1 x basomis sandalai Produktai Rodyti

Stilius Mados
spalva 6 Spalvos
Sudedamosios dalys Sijonai
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Dydis elastic, 3 month - 3 years old
Medžiaga Poliesteris,tiulis
Elemento Tipas Tutu Sijonas Ir Lankelis
Simbolių Kita
Pakuotė Opp krepšys
naudingumas fotografija rekvizitai,gimtadienio Dovana
Modelio Tipas Kietas
Šaltinio Tipas Originalus
Lytis Unisex

Panašūs produktai