XOSS Dviračio Kompiuteris G Plus Belaidžiai GPS Spidometras Vandeniui MTB Dviratis "Bluetooth" ANT+ Cadence Jutiklis Širdies ritmo Monitorius Diržas

€11.21

-50%

€22.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gps greičio spidometras, melian m1, igsport igs20, e revo, širdies jutiklis, skruzdžių lizdą, dviračių žemėlapis gps, krūtinės širdies ritmo monitorius, cycplus, g xoss.

Atnaujinti H4 širdies ritmo monitorius Juostos riešo ir rankos

-40hrs ištvermės laikas -IPX6 vandeniui -BT4.0 ir ANT+ -5V Magnetinio įkrovimas -30 min įkrovimo laikas

Geras suderinamumas

Dvigubos juostos ryšiu, Bluetooth funkcija ir ANT+ Veikia su populiariausių sporto PROGRAMAS

IPX6 Vandeniui

Bebaimis dėl lietaus ir prakaito

Greitas įkrovimas ir ilgai veikianti baterija

5V Magnetinio įkrovimas 30 Minučių mokestis 20 Valandų baterijos veikimo laikas

Plačiai naudoti įvairių sporto varžybų

Matavimo širdies ritmas leidžia jums naudotis be spėti įsisavinti tinkamą intensyvumą, siekiant padėti jums pasiekti savo tikslų efektyviai ir išvengti pernelyg didelė arba nepakankama mankšta per širdies ritmo aptikimo,Tai yra lengva patikrinti pažangą ir įrodyti savo pastangas.

Warnning

Širdies ritmo monitorius galima nešioti tiek ginklų, dažniausiai dėvimi padėtis yra rankos ir riešo , skaitykite žemiau.Sureguliuokite ilgį ir pozicija diržo, kad širdies ritmo monitro arti odos, ne per trumpas arba per laisvi, ne suplakti ir išlaikyti komfortą.

Prašome Pastaba, XOSS G Plus

1. Ilgai Paspauskite dešinįjį mygtuką, įjunkite. 2. Paspauskite kairįjį mygtuką, norėdami aktyvuoti GPS 3. Gauti GPS signalas, po paleidimo trunka kelias minutes 4. Ilgai paspauskite kairės ir dešinės mygtuką tuo pat metu, kol piktograma yra žibintuvėlis, kuris nurodo į "G+" ieško aktyvaus jutiklis netoliese. 5. Jei susiejimas pavyksta, incon bus nekintama, paspauskite dešinįjį mygtuką dar kartą, sudaryti nustatymo sąsaja, nustatyti padangų apimtis ir laiką.

XOSS G + GPS kompiuterį su "Bluetooth" ir ANT + parama papildymas speed / cadence jutiklis ir širdies ritmo monitorius, paramos įkelti į mobiliąją PROGRAMĖLĘ; Įrašas 15 rūšių duomenų Srovė/AVG/MAX GREITIS Srovė/AVG/MAX Širdies susitraukimų dažnis Srovė/AVG/MAX CADENCE Praėjęs Laikas/ Aukštis/ LAIKRODIS Kelio Atstumas/NUOLYDŽIO/Viso Atstumo

XOSS G+ atnaujinimus apie tai, laidinis dviračių kompiuteriai su naujausia laimėjimas GPS technologija, kuri stebi kiekvieną ir kiekvieną akimirką tiksliai ir tiksliai.Ji yra lengva įdiegti ir pasiūlymus, sklandžiai vartotojo patirtį.

Su IPX7 technologija, XOSS G+ yra atsparus vandeniui, todėl galite mėgautis dviračių patirties, bet kokiomis oro sąlygomis.

Kodėl reikia GPS odometras + speed, cadence ?

Make up for GPS ridos, Nes tiek mobiliuosiuose telefonuose ir GPS kompiuteris naudoja GPS vietos nustatymo, siekiant nustatyti greičio, jų tikslumas yra kliudoma imant tankis ir algoritmai.Jei silpnas arba nėra signalo, greičio daviklis bus efektyviai kompensuoti duomenų tikslumą, kuris yra geras priedas prie GPS kodų lentelėje.

Cadence ir Greitis dvigubas jutiklis

Gamybos duomenys: 1. Dual Perdavimo Sistemos (ANT+ / Bluetooth) Suderinama Su Plačiai Naudojamas ANT " + " ir "Bluetooth Smart" Prietaisų! 2. Lengva įdiegti, Atsparūs vandeniui, Lengvi, Belaidis internetas ir Joks Magnetas 3. Greitis ir Cadence 2 in 1 Jutiklis (Jei reikia sekti Greitis ir Cadence tuo pačiu metu, jums reikia pirkti 2 vienetai) 4. Suderinamas Su Garmin, Bryton GPS Dviračių Kompiuterio su ANT+ Sistema 5. Taip pat suderinama su patalpų dviračių platforma, pavyzdžiui, Zwift, Sufferfest, TrainerRoad ir jūsų mėgstamiausia patalpų.Taip pat dirba su nemokama Wahoo Fitness programėle, Strava, RideWithGPS, MapMyRide, Cyclemeter, ir dar daugiau!

Geras compibility

Dvigubos juostos ryšiu, Bluetooth funkcija ir ANT+ Veikia su populiariausių sporto PROGRAMAS

Du režimai, Greičio ar Cadence

Po režimo jungiklis yra baigtas , jums reikia prisijungti, kad prietaise būtų rodomi skirtingų rūšių. (speed / cadence)

Paskutinis, 500 valandų baterijos veikimo laikas

Naudoti 1 vnt CR2032 baterijos Paskutinis, 500 valandų , prašome išimkite bateriją izoliacija lapas prieš naudojant.IP67 atsparus Vandeniui

21 pasirinkimas parinktis

Patenkinti skirtingus poreikius sportas

Modelio Numeris Naujas
svoris, G Plus apie 80g
Produkto pavadinimas dviračio kompiuteris cadence jutiklis Širdies ritmo Monitorius
Širdies Ritmo Monitorius Riešo Juostos Rankos Diržas Širdies Ritmo Monitorius
svoris Cadence jutiklis Apie 9g
Chronometras ir Reikmenys Atsparus vandeniui Chronometras GPS dviračio kompiuterio
Kilmės KN(Kilmės)
svoris Juostos apie 53g
Technologijos "Bluetooth" & SKRUZDŽIŲ+ dviračio kompiuteris cadence jutiklis
Atsparus vandeniui IP67
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai