LOFCA 12mm 100vnt/daug Slicone Granulių maistinė Kūdikių Teether Apvalūs Karoliukai Kūdikių Chewable Kramtyti Karoliukai silikono teether, "Pasidaryk pats"

€4.08

-40%

€6.91

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: silicio teether, kramtyti karoliai, dantų teether, silicio karoliai kūdikiams kramtyti, teether, kūdikių losjonas, granulių silicio, sumažinti kūdikių, dilatacija silikono turas, kūdikių perkelti.

DUK

1.Yra saugus?

-Visus elementus yra aišku, pakavimo ir valymo,galite tiesiog nuplaukite švariu muilo vandeniu prieš naudojimą(Indaplovė yra). -Visi produktai yra be BPA,Ftalatų,švino ir PVC.Sertifikatai gali būti numatyta,prašome susisiekti su mumis ir parodyti man savo elektroninio pašto adresą.

2.Dydis skiriasi?

-Dydis gali šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo arba po granding.

3.Apie laivybos?

-1. Laivybos laikas: paprastai reikia 2-5 dienas proceso tvarka po apmokėjimo. -2. Pristatymas metodas: pasirinktos pardavėjo, jei pasirinksite pardavėjo pristatymas metodas. -KOKIOS PASTABOS: labai rekomenduoju jums, vaikinai, nusipirkti partiją taip, kad mes galime taikyti geriau laivybos metodą, nuolat sekti visą kelią ir geresnių paslaugų.

Draugiškas priminimas

-Visos nuotraukos yra paimtos iš tikrųjų.Bet kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai,spalvas tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdus. -Kūdikiams, visada turėtų būti prižiūrima, o žaisti su suaugusiais, ir niekada negali būti paliktas vien tik. -Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš ką nors kita, jei turite bet kurį klausimą, ar jaučiasi nepatenkinti.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Silikono
Formos ROUND
Modelio Numeris BD02
Medžiaga Funkcija PVC Nemokamai
Funkcija teether
Amžius > 4 mėnesius
Pakavimas Vieną pakrauti
Prekės Pavadinimas LOFCA

Panašūs produktai