SONSPEE Anime Septynios Mirtinos Nuodėmės, 3D Spausdinimas Vyrų Užtrauktukas Hoodie Drabužių Unisex Mados Streetwear Palaidinukė Zip Hoody t598

€18.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gildian zip hoodie, therma zip hoodie, anime užtrauktukas hoodie, kamufliažas medžioklė, camo hoody vyrams, zanzea zip hoodie, medžioti marškinėliai, vyrų marškinėliai t, medžioti marškinėliai, "emoji" zip hoodie.

Mūsų tarnybos 1 - Mes suteiksime jums su aukštos kokybės produktų,Jums bus tiesiogiai pirkti iš kinijos gamykloje. 2 - Prašome įsitikinti, kad jūsų vardą, adresą, pašto kodą ir tt., teisinga ir išsami. 3 - Jei yra kažkas negerai su produkto,Prašome leiskite mums turi laiko pasikalbėti su jumis, nereikia atidaryti ginčo pirmas. 4 - audinio drabužiai yra sudarytas iš poliesterio ir spandex, yra spausdina ant priekio ir nugaros drabužius.Apie Spalva: Kaip parodyta nuotraukoje (Tikrasis klausimas bus atrodo taip pat, kaip paveikslėlyje, tačiau gali būti šiek tiek kinta spalvos dėl apšvietimo poveikį per foto vartojate arba pasiūlymo teikėjo ekrano nustatymas.) Pastaba: Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Tipas Reguliariai
Prekės Pavadinimas SONSPEE
Stilius Atsitiktinis
Storis STANDARTAS
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apykaklės O-Kaklo
Su gobtuvu Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Rankovės Stilius Reguliariai
Modelio Numeris užtrauktukas hoodie
Modelio Tipas Spausdinti
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas

Panašūs produktai