Kaspinai Moterims, 8 VNT. Boho Joga Veikia Sporto Medvilnės Kaspinai Kaklaraištis Dažų Elastinga, Ne Slydimo Prakaito Kaspinai Treniruotės Plaukų Fashi

€12.25

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekrano užsklandą vyrai, mens running lankelis, jo plaukai ryšius, l plaukų ryšiai, veste kaklaraištis dažų, hairband saulėgrąžų, plaukų juosta, allneon kaklaraištis dažų, plaukų vainikas, raudonos spalvos juosta ant galvos.

Minkštas grįžtamas medžiagos, kurios yra super minkšta, tampri, kvėpuojantis ir lengvas.Drėgmės-wicking savybes padėti atkreipti prakaito toli, kad juosta lieka šviesos ir kaktos lieka sausas.

Jie yra suprojektuoti, kad tilptų įvairių moterų galvos dydžio,pločio 3"-4", Ilgis 8.6" gali būti ištemptas iki 13.5", jie ruožas ir vis dar puikiai tinka be jausmas per stora.

Šio ekrano užsklandą galima naudoti laikinai, kaip bandana(dydis bus mažesnis nei reguliariai bandana),daugiau nei 12 skirtingų būdų, kaip suknelė, gera dovana jūsų draugams ir šeimai, ir sau taip pat.

Puikiai tinka sportui(joga/veikia/žygiai/etc), šalis, šokėja, promenadzie ar tiesiog kasdieniame gyvenime,ne tik išlaikyti savo plaukų stilių ir sugeria prakaitą, bet taip pat išlaikyti jums nuostabų ieškote,todėl jums patrauklesnė, bet kokiai progai

Patarimai:Hairpieces yra mašina galima skalbti ir rankomis plauti, taip pat ir spalva ir modelis bus ne kraujavimas ne visi.Ne slydimo pločio kaspinai ne tik jus nuostabus, ieškojau, bet taip pat išlaikyti savo plaukų stilių ir sugeria prakaito!

Medžiaga Organinės Medvilnės
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Tipas Spausdinti
Tipas Kaspinai
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Prekės Pavadinimas CELLOT
Stilius Mados
Lytis MOTERIS

Panašūs produktai