10 W Wireless Charging Pad Mobilusis Telefonas, Greitas Belaidis Kroviklis Stalo Patiesalai Visi QI Įjungtas Prietaisas PU Odos Stalas Raštas Padas

€55.56

-15%

€65.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pelės kilimėlis, žaidimo pelės mygtukai, "magsafe" iphone " kortelė, iphonr belaidis kroviklis, už kilimėlis, magsafe telefono automobilį, belaidžio įkrovimo 5iphone, nešiojamų auto belaidis kroviklis, galia magsafe, organizatorius automobilinis įkroviklis.

Produkto aprašymas

Savybės: 1. 2 in 1 multi function belaidžio įkrovimo stalo motina. 2. Pagamintas iš PU odos, patogus jausmas. 3. Paramos Qi bevielio įkrovimo. 4. Su LED indikatoriaus lemputė. 5. Tinka visų naudoti namuose ar biure.Specifikacija: Spalva: Juoda, Ruda Medžiaga: PU oda Dydis: 900*420*4mm/35.4*16.7*0.157" Išvestis: 10 W Įvestis: DC5V/2A DC9V/1.67 Nominali Galia: 10W Baterija: Kabelio ilgis: 1 m Krūvio gauna atstumas: ≤6 mm Suderinamos modelis: parama, ne atgal pasta telefonu modeliams (Samsung S6, S6edge, S7, S7gdge, S8, S8+ 8 pastaba,S9,S9+,S10,S10+; iPhone 8, 8P IX,i11,11pro, AirPods2, AirPods Pro ir kitus QI mobiliuosius telefonus), Būsenos LED indikatorius: Jokios šviesos: ne galia ar ne telefoną ant įkrovimo Flash kartą:, kai jūs baterijos galia Šviesos: dėl apmokėjimo ar įkrovimas baigtas Visada flash: klaida.Kaip naudoti: Prašome naudoti USB-C Tipo kabelis dėžutėje, kad galėtumėte susisiekti stalo kilimėlis su 10W arba virš adapteris gauti valdžią, tada įdėkite centro dalis QI-įjungti dalis išmaniųjų telefonų krovimo poziciją ant kilimėlio.(imtuvas yra paprastai centro dalis, telefonas)

Juoda wireless charging pad

Pastaba: įkrovimo Metu, jei telefoną naudoti didelės galios suvartojimas APP arba naudojant, telefonas gali kaisti, tai yra normali situacija, prašome atsipalaiduoti. 1. Tai stalo mygtukai nėra ateis su adapteriu, prašome naudoti 10W arba virš maitinimo adapteris.rekomenduojama QC 3.0/18W adapter, kuri gali įkrauti greičiau. 2. Prašome don ' t kištukas į kompiuterį ar nešiojamą kompiuterį imti, nes kompiuterio USB išėjimas yra nepakankamas, ji būtų atsakinga už labai lėtai, skirtų jūsų prietaisui. 3. Belaidžio įkrovimo su naujausia DPK ir užsienio objekto aptikimo galimybes, nereikia naudoti geležies telefono atvejais, metalo objektas trukdys su baterija. 4. Jei žalios šviesos mirksi visą laiką, prašome patikrinkite, ar jūsų telefono ir belaidžio įkrovimo yra tinkamoje padėtyje.Garantinis aptarnavimas: 1. garantija: 1 metai(nuo pirkimo datos) 2. Nemokama remontas per garantinį laikotarpį, jeigu kokybės problemas.

Belaidžio įkrovimo stalo padas

"QI" belaidžio įkrovimo stalo padas: puikus 2-in-1 derinys dizainas apjungia patogumui belaidis įkrovimas ir galingas micro-struktūrinis stalas trinkelėmis.Jums nebereikia susivėlęs kabeliai į jūsų darbo vietą ir gali imti jūsų telefone bet kuriuo metu.APSAUGOTI JŪSŲ STALO: Pagamintas iš tvirto PU odos medžiagą, kuri apsaugo jūsų stalo nuo įbrėžimų, dėmių, išsiliejimas, šilumos ir įbrėžimų.Ji taip pat suteikia jūsų biuras-šiuolaikiškas ir profesinės jaustis, kai jūs įtraukėte ją ant jūsų darbalaukio.Ačiū, lygaus paviršiaus, kviečiame rašyti, tipo ir naršyti.Tai puikiai tinka biuro ir namų.DIDELIS neslidus nešiojamas padas: dydis (90 x 42.5 cm) 35.4 "x 16.7", storis apie. 4 mm, kuris yra pakankamai didelis, kad turėti savo nešiojamąjį kompiuterį, pele ir klaviatūra.Patogus ir lygaus paviršiaus, gali būti, kad pelės mygtukai ir rašymo bloknote.Su neslidžia medžiaga taip pat užtikrina stabilumą kasdieniame gyvenime.Atsparus VANDENIUI ir LENGVAI VALYTI: Tiesiog nuvalykite paviršių su drėgna šluoste, jei norite jį valyti.Ateina su dirželiu lengvai suristi juostelę ir ją bet kur, išlaikyti savo stalai gera, idealiai tinka biuro stalai, studentų stalai, valgomojo stalai ir kt.Suderinama su kelis modelius: iPhone 11/11 Pro / 11 Pro Max / X / XS / XS MAX / XR / 8/8 plus su naujausia " iOS " sistema; Airpods 2 / Pro; Samsung Galaxy S10 / S10 / P9 / P9 / S8 / S8 / S7 / S7 edge / S6 / S6 krašto; už Mate 30/30 Pro / 30 RS / 30 Pro / Mate 20 Pro / RS 20 / RS; Mi 9/9 Pro / MIX3 / MIX2S ir pan. (Pastaba: adapteris nėra įtrauktas, rekomenduojama adapteris KS 3.0 / 18W)

DUK

1. Q: Ar telefoną gauti karšto įkrovimo metu?A: gaunančioji dot mobiliojo telefono reikia suderinti su įkrovimo plokštė, kompensuoti ar toli, galia sukelia nuostolių ir šilumos, ir įkrovimo greitis tampa lėtas. 2. Q: ar galiu naudoti USB prievado kompiuteryje nemokamai lentelėje motina?A: Ne.USB išvestis, kompiuteris nėra pakankamai ratai belaidžio įkrovimo ričių perdavimo galia 3. Q: Kiek galios, ar įkroviklis reikia?A: Bet įkrovimo galvutė su galia viršija 10 W, gali būti naudojama.Išėjimo įtampa yra 9V ir srovė, 1.2 A 4. Q: Yra įkrovimo lėtai?A: gaunančioji dot mobiliojo telefono reikia suderinti su įkrovimo plokštė, kompensuoti ar toli, galia sukelia nuostolių ir šilumos, ir įkrovimo greitis tampa lėtas.Įkrovimo galva galia yra mažesnė nei 10W。

klientų pranešimas

Sveiki atvykę į Kingfom Parduotuvėje!

Max Įkrovimo Equiement Skaičius 1-4
spalva Juoda, Chaki
Kilmės KN(Kilmės)
Įėjimo įtampa 5V/2.0 A, 9V/A 1.67
Suderinamos Prekės "Apple ""iPhone"
Stilius mobiliųjų telefonų kroviklį+stalas padas
Savybės Su Pelės Mygtukai
Įkrovimo Laikas 1.5-2.5 val.
Maks. Išėjimo Galia 10W
Dydis 900*420*4mm/35.4*16.7*0.157"
Pavadinimas Belaidžio įkrovimo stalo padas
Prekės Pavadinimas leadland
Rinkinys Tipas Su USB Laidu
Medžiaga PU odos++Aliuminio Lydinio Sukimosi Mygtuką
Technologijos "QI" standartą
Išėjimo Galia 10W
Tinkamas IPhone,Sansung, HUAWEI,MI
Įkrovimo kabelio ilgis 1 m
Jungties Tipas C Tipo

Panašūs produktai