Valentino Dovanos Lempos lietuvių MEILĖS Laišką Dekoratyvinės Lempos Pasiūlymą Išpažinties Atostogų Apdailos Lempos Vaivorykštės Šviesos Dekoracijos

€8.25

-29%

€11.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vaivorykštė žymes gimtadienis, meilės laiškus meilės, ijust meilės užrašu, gimtadienis vaivorykštė, laiškas nustatyti vestuvių, aš tave myliu, grandinės raidę "m"., valentino gėlės šviesos, valentinas, kubeliai raidžių apdaila.

produkto informacija

Pavadinimas: LED Šviesos Apdaila

Maitinimas: 3*AA 4.5 V/5V DC5.5MM sąsaja

Spalva: Vaivorykštė

Dydis: 14.17*5.51 į

Galia: 3.5 V

Funkcija

❤Unikalaus Dizaino - MEILĖS formos LED rainbow ženklai naktį šviesa yra ideali akį traukiantis papuošalai jūsų šalies arba namų stalo ir sienos.

❤Rainbow Šviesos - su patogiai šilta šviesa , puiki vaivorykštė šviesos pakeisti nuobodu stalo lempos ir pridėti spalvų į tamsiausią kambario.

❤Lengvas montavimas - Tik reikia 3 AA baterijos (neįtraukta) arba 5V DC5.5mm sąsaja(imtinai), su on-off jungiklis, kad jį ir IŠJUNGTI.jūs galite tiesiog ilsėtis ant lentynos, stalo ar odininkas.

❤Saugus - LED šviesos yra su žemos įtampos, galite įdėti juostelės beveik visur ir nereikia nerimauti gauti karšta.Nėra rizikos stiklo dužimo nutekėjimo ar pavojingų medžiagų.Be lemputes, mažas energijos sąnaudos , ilgas tarnavimo laikas.

❤PLAČIAI NAUDOJAMAS - Palapinė raides, įsižiebti, jūsų mėgstamiausių žodžių už ypatingą progą, įvykis ar namų puošybai.Tinka namų, gimtadienio, lauko, barai, kavinės dekoruoti, Sukurti romantišką ir šiltą atmosferą, Tai yra taip pat gera dovana savo Vaikams, Draugams ir artimiesiems.

pakuotės: 1*LED šviesos

Medžiaga Plastikiniai
modelis Širdį
Feature4 Dekoratyvinės Lempos
Feature3 Šviesos Dekoracijos
Modelio Numeris Valentino Dovanos Lempos
Feature2 Anglų MEILĖS Laišką
Feature6 Pasiūlymas Lempos Vaivorykštės
Kilmės KN(Kilmės)
Feature5 Apdailos Lempos Vaivorykštės
Proga Vestuvės
Feature1 Valentino Dovanos Lempos
Feature7 Išpažinties Atostogų

Panašūs produktai