Aukštos Kokybės Išsiuvinėti Minkštos Odos Audinio Su Kempine Pu Gėlių Dirbtiniais Odos Medžiagų Kėdžių Apmušalų Sofa-Lova, Tekstilė

€26.02

-8%

€28.59

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: audinio sofos apmušalai, nelaimę dirbtiniais odos apmušalų audinys, baldų apmušalų textil, kėdės audinio apmušalai, odos sofos apmušalai, baldai textil, namų textil, derliaus dirbtiniais odos lakštai, automobilių sėdynių apmušalai, audinio apmušalai ir baldai.

Produkto Aprašymas

Mandagumas: audinys yra supakuoti pagal sulankstyti ne roll paketą.Tai reiškia, kad ten bus kai raukšles ant audinio.Jei jūs turite aukštą reikalavimas ant paviršiaus, prašome don ' t make kad ir susisiekite su mumis iš anksto.Ačiū už rūšies suprasti.

Jei perkate audinio skirtingu metu, galite gauti šiek tiek skirtingos spalvos.

Pavyzdžiui, jūs padaryti pirmą užsakymą m. sausio, ir padaryti antra kad Kovo mėnesį.Gal jums bus gauti audinio su šiek tiek kitokia spalva.Kai kurie gal tamsesnės, kai kurie gal lengvesni.

Priežastis yra skirtingų partijų audinys yra skirtingi dažai dažų, kiekvieno šėrimo skirtingos sumos dažų pristatymo ten bus nedidelis skirtumas, ir kiekvieno dažymo temperatūra yra ne visai tas pats.

Taigi, jei norite, tos pačios spalvos kaip ir paskutinis, kad ir nepriimame jokių šiek tiek differnce, prašome don ' t make tvarka.Mes negalime pažadėti, gausite tos pačios spalvos audinio kaip paskutinį užsakymą.Ačiū iš anksto. :-)

Medžiaga: Dirbtiniais Odos Audinio

Plotis: 1.35 metrų

Įpakavimas: 1 vnt 100x135cm ( Mes sumažinti nuolat gabalas, jei užsisakote daugiau nei 1 vnt.atkreipkite dėmesį!Išskyrus savo sklypo yra daugiau nei 2KGS, tada mes turime jį sumažinti audinys)

Jei jūs pirkti 1 vnt, mes sumažinti (135cm * 100cm) Jei perkate 2 vnt, mes sumažinti (135cm * 200cm), Jei jūs pirkti 3 gabalus, mes sumažinti (135cm * 300cm) ......

Prašome palikite mums spalva numerį, kad mes galėtume išsiųsti prekes jums

Pastaba:

Visi audiniai yra neapdailintais kraštais ranka.Prekė gali palikti žalio krašto, ir gali turėti 1-3cm nuokrypis yra.

Dėl skirtingų kompiuterio monitorių, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo pateiktų.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Nuotraukos Sąrašą

[xlmodel]-[produktai]-[8888]

Plotis --
Storis 0.6-1.0 MM
Naudoti Batai
Funkcija Dilimui Atsparus
Prekės Pavadinimas fengxingtimely
modelis --
Modelio Numeris 100135
Medžiaga PU
Pagrindo Technics Megzti

Panašūs produktai