1 Vnt Antras Skėtis Vėjo Anti-UV Automatinė Sulankstomas Skėtis Naktį, šviesą Atspindinčios Juostelės Auto Reverse Skėtis

€8.31

-38%

€13.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: automobilių skėtis, chuva guarda, blade runner plakatas, bmw m skėtis, skėtis xiaomi, invertuotąjį skėtis, parachase sulankstomas skėtis, mielas saulės skėtis, automatinis skėtis vaivorykštė, skaidrus skėčiai.

Kulka Taškų:

1、Antras Lankstymo Dizainas: Su unikaliu antras lankstymo dizainas, šis skėtis kelią nuo vandens drėkinimo jūsų grindų ir jogos kilimėliai, kai uždarymo.

2、Super Vėjo: umbrella turi galingus vandeniui funkcija su 10 sustiprinta skėtis kaulai.Tai yra taip pat atsparus vandeniui.

3、Automatinio Atidarymo/Uždarymo: Tiesiog paspauskite mygtuką automatiškai atidaryti ir paspauskite dar kartą sulenkite ans uždaryti.Patogu, kai jūsų rankos yra pilna, ypač kai lyja smarkiai.

4、Puikus Vandeniui Veiklos: unbrella yra atsparus vandeniui, aliejus-įrodymas, ir apsaugos nuo užsiteršimo.Jūs galite įdėti į skėtį, į savo maišą.

5、Platus: Tai atvirkštinis skėtis yra lengva laikyti savo automobilį, lagaminėlis, kuprinė, kelionės krepšys ir kt.Tinka keliauti, verslo, kempingas, žvejyba ir kasdieniniam naudojimui.Tinka vyrams ir moterims.

Specifikacija:

Skėčio audinys medžiaga: poliesterio pluoštas

Skėtis tankis: 190T

Skėčio medžiaga: pluošto

Vidutinio stick medžiaga: geležis

Skaičius skėtis kaulai: 10

Spalva: rožinė, mėlyna, geltona, juoda, tamsiai žalia

Svoris: apie 440g

Angos skersmuo: apie 106cm/41.73 į

Skėčio aukštis: apie 31cm/į 12.20

Pakavimo Sąrašas:

1*Atvirkštinės Skėtis

Produktas Kita
modelis Kita
Modelio Numeris atvirkštinio skėtis
Kontrolės Pusiau Automatinė
Amžiaus Grupė Vaikai
Medžiaga Poliesterio Pluoštas
Funkcija Lankstymo
Tipas Skėčiai
Dydis XXS
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai