Patikrintas ZTE Blade L8 / ZTE Blade A3 2019 LCD Ekranas + Touch ekranas Digitizier mazgas, ZTE A3 2019/ZTE L8 + Įrankiai

€12.85

-14%

€15.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ekrano zte blade a3, a3 2016 touch modulis, už "huawei" y5c, garbės v30, i11 pro max išmanusis telefonas, zte blade a320, palieskite zte blade a330, jutiklinio ekrano " samsung galaxy s6 aktyvus, ekrano zte blade a3, jutiklinis ekranas ps vita.

1.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, jei turite kokių nors klausimų ar reikia pagalbos, mes ją išspręsti kuo greičiau jums. 2.Kas elementai yra išbandyta, gerai QC prieš pristatymas.Ji yra trapi ir sunku pakeisti.Prašome išbandyti jį vėl prieš montavimas. 3.Prašome pasirinkti teisingą telefono modelį, ir spalvą save. 4.Prašome patikrinti, ar paketas, geros būklės, kai gausite paketą.Jei paketas įsipareigojimų,prašome don, jį pasirašyti ir paimti vaizdo įrašų į mus, mes atliksime geriausias sprendimas jums. 5.Jei jokių problemų kilti atsitiktinai, prašome susisiekti su mumis iš karto, prieš paliekant blogas atsiliepimus ir atidarymo ginčą.Mes suteikiame jums geriausią sprendimą, ačiū!

Dydis 5.0 inch
Suderinamos Prekės ZTE
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas FSTGWAY
Komponentas LCD+Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis Asamblėja
Ekranas > 3"
Pakuotė Antistatikas krepšiai+Burbulas krepšiai+Putplasčio Dėžutę
Kaina didmeninės kainos
Kilmės KN(Kilmės)
LCD Kit Taip
Rezoliucija 480*960
Modelio Numeris Už ZTE Blade A3 2019 / ZTE Blade L8 LCD
Medžiaga IPS
spalva juoda
Tipas LCD & Touch Ekranas skaitmeninis keitiklis
Garantija 12 Mėnesių
Dovanų Įrankiai + Klijai
Prekės Būklė Naujas
Kokybė 100% Testuotas darbo
Jutiklinio Ekrano Tipas Capacitive Ekranas
Pristatymo Laikas 1-3 darbo dienas

Panašūs produktai